Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金07 - 天威勇士

訂左等出貨:71:!!!!!!
近年已好少玩玩具, 上嚟TD 都係只做CD ROM, 睇下就算. 但... 今次見呢隻ES 天威, 真係再次喚起我嘅熱血. 喚起長年玩機戰嘅魂, 幾大都要入. 合金魂早早就買咗, 論心嚟講, L-U 兄呢隻ES 比合金魂做得好好多, 吸引好多. L-U兄, 你真係港人玩具界光榮呀!
真係唔知 TD 幾時開始變到咁的
我個 fd 仲要係無乜留言的會員無積分睇唔到圖喎
要我 login 俾佢睇 ...
E.T. 發表於 9-11-2011 11:26

可能出相時有得set, 因我有時冇login 有d post 都睇到相, 但有時又有d post 要login 先睇到  :(
等到花兒也…了,快點出
可能出相時有得set, 因我有時冇login 有d post 都睇到相, 但有時又有d post 要login 先睇到
bbf1125 發表於 9-11-2011 04:03 PM

如果有d photos
用TD provide 個 server save 相...一定要login 先睇到:64:

其實唔login...睇唔到野有幾奇..大把其他web page...連content 都要login 先睇到 la :38:
岩岩訂左等出貨:43:
岩岩訂左等出貨
canaan2011 發表於 10-11-2011 12:49 PM

u where book& how much?
問左相熟鋪頭,要20號後先派貨...!!!
仲有!依兩隻幾時先會出!我等左好耐
大舊金 發表於 9-11-2011 12:17 AM

其實宇宙騎士之前都有過上色版~隻眼都係識著燈~好吸引的~
不過之後先知ES-08係三一無敵...其實我真係唔知呢套咩黎...
GOOD!~ AR!~~~~~~~~~
等到了.....................................:handshake::handshake::$:$
點解仲未出?是不是月尾?
回復 209# Pazu

係!!

有遲無早!!

亞瑪遜日本,那邊都講了  NOV 30
問左相熟鋪頭,要20號後先派貨...!!!
kafai1978 發表於 10-11-2011 01:01 PM

即係21號有!??:handshake:
明知就出又未有,苦等既時光真係令人難受