Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金07 - 天威勇士

Lu哥加油!支持你!
再次支持LU兄~!
除了等候複雜設計的天威及超獸外,
也等候你其他高人氣而簡單的機械人作品。
出了三一123,希望能出黑三一、三一G、真三一。
有三一,也希望有萬能俠系列,Z、Max、帝皇、SKL、Iron-Z...
有天威,也希望有阿積、阿樂等等。
雖然造型設計方面有些非常接近及市面也可能有近似貨品,
但也好期待可買到你手上設計的作品。
如可以,可否攪個問卷"往後最希望生產的十隻ES機械人",
給你考慮一下往後的產品,滿足一下我地呢班粉絲呢?
「有黑暗就有光明,有邪惡的地方就有正義!」

「你到係邊個?!」

「我無必要講個名你知!」

...
L-U 發表於 2-11-2011 11:38 PM

太正了...終於都等到啦....幾時有超獸??哈...
good唔知幾時會平的
好! :71: :71: :71:
無得頂啊 L-U ...!!:shiny:
見到超獸機神之後,我唸出百獸王應該冇問題,如果有機會出就好喇...:handshake:
再次支持LU兄~!
除了等候複雜設計的天威及超獸外,
也等候你其他高人氣而簡單的機械人作品。
出了三一12 ...
rekt 發表於 6-11-2011 04:04 PM

不要祈求太多,只望時間可以準時D...
Good job !!!!
ES合金系列已經成為我買玩具的兩條主力戰線之一~~:71:
小小尺寸,各处关节都照顾到。。。
對天威無愛但都覺得好正@@
點解阿龍冇多個冇mask頭架
好正,LIKE :71::71::71:
呢d咪叫有良心!!ht如果好似你咁出就好^^
唔知仲有無得訂?:no:
超掂.... 死啦無訂到, 現貨水位唔知去到邊,  請問各位.....你地訂時大約幾多魚上下呢? ....等我到日見現貨入考慮下入唔入, thx !