Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金07 - 天威勇士

總之有遲冇早啦!!預佢月尾先

発売日: 2011/11/30
williamhychan 發表於 4-11-2011 04:55 PM

我前幾日睇仲係11月10號=口=
真係你叫我最快樂卻也叫我最心痛...
哇!真系毒啦!!
死啦,又要破財
請問artstorm到底是日本定香港公司?
定LU哥只是他們的設計師?
這個實在做得太好。我並非要求合金多的那類玩家,不過很好奇這個玩具是重手定非常膠的。
請問大大.....超獸有無圖睇呀~~~~~~~~~~~
好q正呀:71::71:
請問artstorm到底是日本定香港公司?
定LU哥只是他們的設計師?
這個實在做得太好。我並非要求合金多的那 ...
登入 發表於 5-11-2011 07:57 PM

其實每盒ES後面都有好細個格仔寫左
我係設計/原型製作
ACTION TOYS 係企劃同生產, 係香港公司
ARTSTORM係日本方面既發售

今次合金件都算多, 身同腳都係合金
只不過因為中空件多, 重量及唔上戰國魔神
但OVERALL應該滿足到大家既手感的
多谢LU哥的回复,小弟旅居北京亦并非天威粉丝。但都会捧场因为这产品的感觉非常出众。下一只三一无敌亦肯定会买。多谢阁下如此出众的设计,谢谢。
比笨大的還要好! 笨大的又貴又.... 沒有二選一, 我只會買這個!!
另外, 如果有一天大廠來找L-U兄做設計師時, 小弟懇請大師你一定要堅持信念, 不要因價就貨, 讓大廠用了你的設計, 但又不做你要的細節, 那樣是會令我們這些粉絲哭出來的....加油呀大師!
qc要監管好:74:~~~~~~
香港人之光  :71:
..........................
回復 142# L-U

lu哥....三一仲再唔再出呀.....
ex之後有咩新野....
我地d大大好心急玩你d出品啊
三一 一號機幾時再版 !!! :unhappy:
強烈要求再出.....三一....1.2.3號.....唔食炒價:53::53:
我反而想入返隻金剛非天鑽呀.......
Lu哥加油!支持你!