Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 都經已有EX,依家仲出神話,咪即係一開始就比人哋落後?

冥蟹晌故事中係弱角,但晌聖衣神話中係黃金冥衣中出得最好既一個~
人仔貓 發表於 6-11-2011 07:40 PM

I agree with you
回復  ckc882000

無錯bandai係會有可能出冥蟹,但係我main point係time vs cost,例如bandai而家公佈&# ...
Demon 發表於 6-11-2011 09:53 PM

我喜歡咁計,容易睇到自己對那件玩具有幾需要。
回復 60# ckc882000

我明白高追有好多人都好抗拒,但我覺得都要睇果樣野值唔值得你用多1,2百蚊去追instead of 無了期咁等,就係為咗「唔食炒價」4個字。

我明白高追有好多人都好抗拒,但我覺得都要睇果樣野值唔值得你用多1,2百蚊去追instea ...
Demon 發表於 7-11-2011 08:01 AM

錢有時要比人賺,呢度某D 大哥見人賣多三兩拾,又插又嘈!又話乜又話七!何必呢!
回復 64# ckc882000

非常同意大大,當然如果真係炒得太過分就當然另計啦,好似原色限定神聖衣星矢,炒到18魚,就真係太過分吖!
回復 61# ckc882000

冥蟹,冥雙子係最高傑作.....
陰謀咁諗係當年冇計劃出 胸像/EX 之類,製作組最冇機心既作品..
之後就又差番:70:

非常同意大大,當然如果真係炒得太過分就當然另計啦,好似原色限定神聖衣星矢,炒 ...
Demon 發表於 7-11-2011 01:20 PM

可惜我忍唔住入左.....
回復 66# neo.L

當時真係覺得好靚,但係而家拍埋EX雙子度,就真係........
回復 67# mushroom

貴就真係貴咗D,但係只要覺得值就得啦!我之前都試過用超級炒價追隻M記fang joker啦!

冥蟹,冥雙子係最高傑作.....
陰謀咁諗係當年冇計劃出 胸像/EX 之類,製作組最冇 ...
neo.L 發表於 7-11-2011 02:20 PM

冥衣本身係設定係正就真

非常同意大大,當然如果真係炒得太過分就當然另計啦,好似原色限定神聖衣星矢,炒 ...
Demon 發表於 7-11-2011 01:20 PM

OCE 會場野,計番個珍貴情度,同出貨量!如果我玩都會入
我喜歡咁計,容易睇到自己對那件玩具有幾需要。
mushroom 發表於 7-11-2011 04:59 AM

玩具的需要只係自己心癮姐
可惜我忍唔住入左.....
mushroom 發表於 7-11-2011 02:27 PM

Good job have new toy la
回復  neo.L

當時真係覺得好靚,但係而家拍埋EX雙子度,就真係........
Demon 發表於 7-11-2011 02:38 PM

Yes 所以冥衣要out 等EX 冥衣,如果有
回復  mushroom

貴就真係貴咗D,但係只要覺得值就得啦!我之前都試過用超級炒價追隻M記fang joke ...
Demon 發表於 7-11-2011 02:42 PM

Fang joker 師兄多少入?三千?