Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 都經已有EX,依家仲出神話,咪即係一開始就比人哋落後?

EX如果出番晒重新買過都唔係大問題,問題係出出下又咩魂shop限定又咩會場版先令人嘔血…
EX最好重新製作神聖衣,而家o個幾隻就算3字頭都買唔落
clie 發表於 3-11-2011 10:19 PM

初時出星矢時我覺得好正嘅,但以而家的審美標準就覺得對翼唔得啦。
我就覺得果班人根本就唔會理會你地點儲點存放....
總之一日仲有市場....一日有賺錢既渠道.....就開波吸乾你.....
直至神話.....什至星矢條水死為止.....

倒轉我係老細...拿本出來再去搵錢...我都會咁做....
而家唔搵....唔通等到我地呢班7,8十後死晒....
90後都唔太清楚咩叫星矢既時候先去搵錢咩...:55:
錯喇, 係出神話後, 再出返EX版, 之後再出EX2, 之後再出EX(n).......
clie 發表於 3-11-2011 10:19 PM

仲有3巨頭同冥王死神睡神
其實你哋可以咁睇既,聖衣神話同埋 EX 係兩條好唔同既 LINE,因為聖衣神話已經有一斑忠實既粉絲。而玩 ...
chiu 發表於 3-11-2011 05:52 PM

無錯,其實就係想吸到唔玩神話的人去買EX。
頭像被屏蔽
始終有D又未至於出EX咁強,好似係呢隻,出EX?﹗可能冥王、三巨頭、死睡神等等都會話︰「你何得何能呀?﹗」 ...
多其 發表於 2-11-2011 09:31 PM

頂, 仲以為你話你張大頭照好似回應緊樓主既題目
就好似PS3新出時,都仲有新GAME係PS2度出咁囉
Noctilux 發表於 2-11-2011 07:54 PM

good example XDDDDDD
回復 39# kinis

我笑鳥~因為真係ok樣衰......
EX 係新LINE, 2個月一隻, 單12宮已經要2年
再來就是EX會唔會跟足神話咁, 隻隻都出
就算係都唔緊要, 因為舊果隻(神話)差唔多變色了
買隻新去更換是時候了

我只希望唔好出太多係魂限/會場就夠了
玩神話要有米,玩ex要更加有米啦
EX series attract lot of bros havent play/buy 神話 before :78:
全部中晒.............................
J子 發表於 3-11-2011 10:00 PM

:77::77:

have "rice" J :DD:DD