Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.86~~~Greeed 重量系幹部~~~Gamel

支持some 大先!

不過呢隻我麻麻喜歡o者
davidki99 發表於 1-11-2011 02:51 PM
THX davidki99 支持~~~~~~我三隻就比較鍾意 Kazari~~~個設計好 ghost rider + Predater~~~~:love:
次次睇親大大既分享
都會知道一定有好野睇~~今次仍然唔會令大家失望~~~
原本只想入gamel愛既人
依家想 ...
KGarnett 發表於 1-11-2011 07:43 PM
THX KGarnett 兄欣賞支持~~~~而家 TD 多咗幾位新朋友出帖都好有心~~~希望呢股風氣可以持續增長~~~:77:
純粹入嚟支持 Some 大, SHF 剩係入拉打都已經使咗小弟唔少錢。
而家限定反而間唔中有得平~~~~hit 大貨卻頗吃力~~~
點解咁遲~~~~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 2-11-2011 09:18

放假ar ma
笨呆會唔會出個4隻不完全體呢?:he:
support Some兄~ :71:
這隻 Greeed 雕工精細, 唯可動不太好,但的確是一好物~~ :78:

我等緊 水系怪人,佢著高根鞋架~~ :shy:
十卜some大,
呢隻係我一攞上手就即拆盒玩既SHF, 好耐都無試過喇!
如some大所講, 可動不高, ...
virtualman 發表於 1-11-2011 09:39 PM
咁有愛呀 virtualman 兄~~~:66:多謝支持~~~~:77:
好正..............
wing0boy 發表於 1-11-2011 11:14 PM
THX wingsir 十卜~~~~~~~~:)
THX zero2443 兄支持~~~~有 $$ 就入埋佢啦~~~而家啲魂限有啲都平過訂價~~~
THX pein 兄支 ...
Somebody_Ex 發表於 31-10-2011 07:04 PM

可惜母子檔退得早出得遲,令佢哋冇乜刻劃~~~:oh:
support some兄~~

冇隻prototype birth一齊玩, 硬係爭少少
big9kan 發表於 1-11-2011 11:47 PM
THX big9kan 兄支持~~~~:) Prototype 自改無咩大難度~~~~不過改得黎無幾耐又有魂限到~~~都係一動不如一靜算啦~~~:DD
純粹入嚟支持 Some 大, SHF 剩係入拉打都已經使咗小弟唔少錢。
Englishman 發表於 2-11-2011 09:52 AM
有心支持已足夠了~~~THX Englishman 兄支持~~~:)
OOOPS~~~~~唔除甲就係唔想攪咁多嘛~~~~上次玩爛咗隻 kazari 啲陰影重係度呀~~~Somebody_Ex 發表於 1-11-2011 12:18 AM

原來係咁...可能唔少大大都有咁既心態
自己玩爛真係會肉赤嫁:ice:
support some大

呢隻我都係skip算了

(greeed我只買了uva,如果ankh出完全体就入埋)

幾時出claw sets report?
放假ar ma
笨呆會唔會出個4隻不完全體呢?
msz006_ver.ka 發表於 2-11-2011 11:28 AM
原來如此~~~:DD
我諗唔會出啦~~~~完全體OK啦~~~~:(
support Some兄~
這隻 Greeed 雕工精細, 唯可動不太好,但的確是一好物~~

我等緊 水系怪人, ...
fktuen 發表於 2-11-2011 12:25 PM
嗯~~~~Greeed 確是好品~~~~Mezool 將會係二十五號出貨~~~二十七號應該見街啦~~~:D
可惜母子檔退得早出得遲,令佢哋冇乜刻劃~~~
pein 發表於 2-11-2011 04:15 PM
我以姐弟戀睇佢哋會順眼啲~~~:66:
原來係咁...可能唔少大大都有咁既心態
自己玩爛真係會肉赤嫁
F.S.飛煞 發表於 2-11-2011 08:00 PM
唔好提番啲傷心嘢啦~~~希望啲咁大差誤GE sad 貨遠離我~~~:o
support some大

呢隻我都係skip算了

(greeed我只買了uva,如果ankh出完全体就入埋)

幾時出claw s ...
KiraYamato0621 發表於 2-11-2011 09:31 PM
THX Kira 兄支持~~~~:) 希望聽日可以開工影相啦~~~:DD

在此多謝各支持本帖的朋友~~~今個月會輪到 Mezool ~~~唔知質素保唔保持到呢~~~:D
我以姐弟戀睇佢哋會順眼啲~~~
唔好提番啲傷心嘢啦~~~希望啲咁大差誤GE ...
Somebody_Ex 發表於 3-11-2011 01:19 AM

但轉做人間體,就係妹弟戀~~~:DD