Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.86~~~Greeed 重量系幹部~~~Gamel

冇咩好'彈'
繼續keep住Greeed既qc:71:

p.s.我又冇諗過gamel去左映司個面會點:58:
希望ankh好好睇睇:love:
睇相當買左...
THANKS FOR SHARING

質素果然很好, 希望餘下的可以維持, 甚至更好..:78:

* Some some 買咗 Gaia 未?:handshake:
另外:
Gamel~~~幪面超人 OOO 第一話登場~~~Greeed 怪人重量系幹部~~~:) 個性愚笨~~~有孩子向容易受人唆擺被騙~~~但力量是 Greeed 怪人中最強的一員~~~:78: 對女幹部 Mezool 情有獨鍾~~~後來因 Mezool 被消滅後開以暴走~~~至終被後藤和伊達的雙 Birth 連攻下被擊倒~~~:o

應該係先前經已被真木打傷了其核心硬幣才會有這個結果了...
等好耐la!!! 十卜some大!

祝mezool, anku 唔中sad貨 + _=

萬聖節快樂!!!
_WL_ 發表於 31-10-2011 07:31 PM
THX _WL_兄支持~~~~:)千祈唔好再中無得救GE sad 貨~~~~:no:
無訂錯希望唔會再中sad貨
笨大差我完全體anku
saga522 發表於 31-10-2011 07:56 PM
今次應該唔會再有事啦 saga 兄~~~~:62:
SUPPORT
Gamel造型上色真係相當detail...外型都相當夠霸氣
期待剩低既2支幹部...唔知幾時會出 ...
D@ZAce 發表於 31-10-2011 08:08 PM
THX D@ZAce 兄支持~~~~:77:出埋恐龍 Greeed 就可謂食得唔好嘥~~~:55:

支持下~~玩具靚,相靚,post正
期待some大既gaia分享
siu_jimmy 發表於 31-10-2011 08:41 PM
THX siu_jimmy 兄支持~~~~Gaia 分享已經有師兄出咗~~~~不過遲啲我都會出帖GE~~~~:77:
Opps!
Gamel好重份量...上色好details!
p.s.
some大唔除甲擺多d pose!?
這支怪人真係比到重份量嘅感覺.:handshake:
我覺得佢唔係完全體個樣易接受o的:(
回復  Somebody_Ex

Must support some big ,by the way ,i am a form 4 student only so i have  ...
ping_ho 發表於 31-10-2011 08:42 PM
多謝 ping ho 兄支持~~~~~:)能力負擔唔到咪買最鍾意嗰啲款先囉~~~~唔一定要買晒GE~~~~:65:
冇咩好'彈'
繼續keep住Greeed既qc

p.s.我又冇諗過gamel去左映司個面會點
攝影_基 發表於 31-10-2011 08:44 PM
純粹有感而發啫~~~~好多劇集動畫都係呢樣角式有機會變投向對方~~~不過一時諗唔起係邊套啫~~~~:DD
終於等到some some 出post~~~~~~:$:$:$
推呀, 快d出曬d幹部啦~
support Some大 出post !!!!

3隻玩具之中,小弟反而最鐘意係呢隻,夠大隻上色又夠細緻

由後面睇有d似黑戰鬥暴龍添...

希望遲下出埋ankh 同埋 人偶博士 就好喇
森大出鋪,點都要入黎 dup 隻龜先得 :34:

想唔到笨呆出怪人怪獸真係仲好過超人 :34: (福島病發作時例外)

對小弟黎講,一則笨呆越黎越多野係暈限度賣 :53: (而且有唔少係好野),二則好似以前果種對拉打嘅熱情差唔多已經熄滅得七七八八,所以...... :79:  (查實真係冇咁多時間同精力去「博愛」) :56:

而家暫時剩係玩一兩條 line 算,以後..... 隨緣算啦,睇吓日後再有冇火花擦著啦... :oh:
希望ankh好好睇睇
kanono 發表於 31-10-2011 09:10 PM
大家咁話~~~~~:71:
睇相當買左...
THANKS FOR SHARING
superterry 發表於 31-10-2011 09:15 PM
:@呢隻要擁有先得架~~~~:no::DD