Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.86~~~Greeed 重量系幹部~~~Gamel

質素果然很好, 希望餘下的可以維持, 甚至更好..

* Some some 買咗 Gaia 未?
另外 ...
bigjohn2hk 發表於 31-10-2011 09:33 PM
THX bigjohn 兄補充~~~~:(唔想打咁多劇情呀嘛~~~~:shy:
Opps!
Gamel好重份量...上色好details!
p.s.
some大唔除甲擺多d pose!?
F.S.飛煞 發表於 31-10-2011 10:04 PM
OOOPS~~~~~唔除甲就係唔想攪咁多嘛~~~~:(上次玩爛咗隻 kazari 啲陰影重係度呀~~~:o
可惜佢唔可以變到最初的樣子:67:
Gameru 應該算係失敗的 Greeed
無本身慾望的 Greeed 形同無生存慾望...

BTW
又出得幾好睇 D 色水...
:71:
這支怪人真係比到重份量嘅感覺.
ZIN 發表於 31-10-2011 10:20 PM
THX ZIN兄支持~~~~~~~~~~~~~~~~:65:
我覺得佢唔係完全體個樣易接受o的
cchong420 發表於 31-10-2011 10:20 PM
不過無咁豪華~~~:x
呢隻要擁有先得架~~~~
Somebody_Ex 發表於 1-11-2011 12:15 AM

隻隻都限定
小的真係無能為力...
星期6去拎..........
支持some 大先!

不過呢隻我麻麻喜歡o者
終於等到some some 出post~~~~~~
小武 發表於 31-10-2011 11:13 PM
隔咗成二十一日~~~以我黎講真係算幾耐下~~~:(
推呀, 快d出曬d幹部啦~
Anfernee615 發表於 31-10-2011 11:16 PM
快啦~~~到十二月暫時會齊~~~:)
support Some大 出post !!!!

3隻玩具之中,小弟反而最鐘意係呢隻,夠大隻上色又夠細緻

由後面睇有d似 ...
Punlish_77797 發表於 31-10-2011 11:31 PM
THX punlish_77797 兄支持~~~可謂各有各粉絲~~~UVA 又係有朋友好鍾意~~~~:)好在 greeed QC 唔錯~~~:DD
森大出鋪,點都要入黎 dup 隻龜先得  

想唔到笨呆出怪人怪獸真係仲好過超人  (福島病發作時例外 ...
garykctse 發表於 31-10-2011 11:39 PM
THX gary 兄支持先~~~:77: 笨大出怪人怪獸真係數一數二~~~啲超人就一半半~~~:55:
次次睇親大大既分享
都會知道一定有好野睇~~今次仍然唔會令大家失望~~~
原本只想入gamel愛既人:^
依家想買埋gamel:love:
十卜some大, :71:
呢隻係我一攞上手就即拆盒玩既SHF, 好耐都無試過喇! :)
如some大所講, 可動不高, 但勝在夠大件夠靚! 正! :DD
可惜佢唔可以變到最初的樣子
一文字 發表於 1-11-2011 12:40 AM
都係一煲過出完全體好啲~~~~:67:一隻攪掂唔使好似 ankh 咁~~~要分開右手~~~不完全體咁出~~~~遲啲應該會出埋完全體~~~~夾埋要買三次真係幾攞命~~~~:70:
Gameru 應該算係失敗的 Greeed
無本身慾望的 Greeed 形同無生存慾望...

BTW
又出得幾好睇 D 色水...
...
玩具 發表於 1-11-2011 12:50 AM
完全無慾望又未至於~~~~唯一明顯慾望係絶對 mezool 控~~~~:34:
好正..............:71:
support some兄~~

冇隻prototype birth一齊玩, 硬係爭少少:58:
隻隻都限定
小的真係無能為力...
superterry 發表於 1-11-2011 09:04 AM
而家限定反而間唔中有得平~~~~hit 大貨卻頗吃力~~~:44:
星期6去拎..........
msz006_ver.ka 發表於 1-11-2011 09:50 AM
點解咁遲~~~~~~~~~~:?