Toysdaily 玩具日報

[其他] EX獅子小腿甲交換腳區

我的都中招! 係右右腳....另 有冇師兄發現仙女, 紫龍, 暗黑仙女紫龍, 冥山羊, 金牛都有問題? 最近撒拿又出現相同肩甲, 根本都唔知邊隻有事....唔通真係要攞番曬出黎check? :die:
回復 366# gominggo

我係 "圖A" 左左腳, 有無人有 "圖B" 右右腳要交換呢?
麻煩最好可以响東鐡線交換。
Thanks
Email: kinkinx2@yahoo.com.hk
爸打們
我係旺角一帶的
回復 368# gominggo

我都係旺角一帶, 係圖A左左腳, Thanks
big9kan@yahoo.com
回復 365# Speeder

重有冇人未換呀?我仍未換到.......
我是圖A(左左腳),請問有冇大大可同我交換呀?
email: ben_laihk@yahoo.com.hk  
或 PM .
時間地點可商討安排,謝謝!
回復 366# gominggo

重有冇人未換呀?我仍未換到.......
我是圖A(左左腳),請問有冇大大可同我交換呀?
email: ben_laihk@yahoo.com.hk  
或 PM .
時間地點可商討安排,謝謝!

重有冇人未換呀?我仍未換到 :no:
圖A) 左左腳求右腳, TSUEN WAN & MK 交換, 有無CHING可PM & E-MAIL我, THX!
E-MAIL: t635680s@yahoo.com.hk

已找到同好交換,thanks

本人是圖A(左左腳),我想問仲有冇人有日版右腳甲換呀!
如果有請PM我
謝謝~
本人是圖A(左左腳),我想問仲有冇人同我交換呀, please PM我. :43:
本人是圖A(左左腳),please PM我 or, hws0012006@yahoo.com.hk  Thanks

剛新開盒
原來我係 "圖A" 左左腳, 有無人有 "圖B" 右腳可交換呢?
星期一至五7點後旺角可trade。
Thanks
pairpairfull@hotmail.com
左腳換右腳
西鐵站交換~
pm/goku1360@yahoo.com.hk
"圖A" 左腳要換"圖B" 右腳
zeta_y2k@hotmail.com
我係圖b右腳換左腳......

LwcI7439@yahoo.com.hk
"圖A" 左腳要換"圖B" 右腳,thanks
longlongcat2003@hotmail.com