Toysdaily 玩具日報

[其他] EX獅子小腿甲交換腳區

回復 288# layman
我有一只EX獅子,左左腳的,可以在旺角交換。因為權限,我PM不到你,如果可以,請PM你的電郵給我,我會盡快回覆。謝謝!
回復 288# layman
我有一只EX獅子,左左腳的,可以在旺角交換。my email is yoyothedevil@hotmail.com。謝謝!
呢位朋友,我支持你,在你個post度我想回覆但好似已經無得回覆...

akiraka 呢位朋友就真係未睇清楚就出聲, ...

我睇過仙女的小腿甲,或者可能有助大家確認左右的方法。
從後面望會見到一個反轉的T,反T兩則係大細邊,暫時估計外闊內細:即是左腳(左闊右細)、右腳(右闊左細)…但又有可能剛剛相反,我現在已攪不懂了:31:
煩請各大大指正:64:
從後 ...
聖鬥士奢侈 發表於 5-11-2011 11:07 PM

仙女"外闊內細"正確,我隻正常冇事,但隻更煩既暗黑中左招(左左):69:
仙女"外闊內細"正確,我隻正常冇事,但隻更煩既暗黑中左招(左左)
neo.L 發表於 6-11-2011 12:18 AM

咁你而家多咗隻乜腳?
回復 293# 聖鬥士奢侈

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1#pid5706260

回左,你去睇....

可以email 傾嗎?我有三盒都係左左腳... T_T

thanks~

因為工作關係我幾日都未返過屋企,所以未能影相俾大家睇
希望我明天可以回去影一影解釋一下~~~

從後 ...
聖鬥士奢侈 發表於 5-11-2011 11:07 PM
回復 294# neo.L
明解!
太夜啦,我明天先去開暗黑仙女睇,wish me good luck!
回復 296# avatarj

我都係明天先去開暗黑仙女睇。
回復  avatarj

我都係明天先去開暗黑仙女睇。
聖鬥士奢侈 發表於 6-11-2011 12:39 AM

我都係明天先開:64:
因為工作關係我幾日都未返過屋企,所以未能影相俾大家睇
希望我明天可以回去影一影解釋一下~~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-15964-20122-1.html
睇我啦,你會明!!
我都係明天先開
J子 發表於 6-11-2011 12:43 AM

期待你同我雙反,有得換HAHA:58:
回復 298# 聖鬥士奢侈

最好仙女右右!!仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右仙女右右

我係獅子座圖A,左左腳,
求右腳
灣仔交換,尋求有緣人