Toysdaily 玩具日報

[其他] EX獅子小腿甲交換腳區

我係左左腳求右腳,可於MTR沿線交換,可以的請PM我, thanks!!
我左左腳 想換右腳
可以在明天旺角 mtr 交收

pm/ e-mail:lingchungyi@yahoo.com.hk
lingchung 發表於 31-10-2011 11:22 PM

Sorry, lingchung大大,右腳已換 :64:

本人左左腳(從後看左短右長),求有右右腳人仕換右腳一隻(從後看右短左長),望能在觀塘MTR換,時間幾點都可以,方便的朋友請email我,謝謝~!~

midhair@hotmail.com
我都中左,B右右腳,希望有人換
Loutito 發表於 1-11-2011 02:11 AM

師兄,

謝你我可以回覆, 但小弟pm唔到,
請你電郵小弟 barrypops2@yahoo.com.hk
之後小弟會給你電話, 互相聯絡
THX
死啦,個個都求右,一定唔夠分.....衰記要點搵?換件要咩程序架??
死啦,個個都求右,一定唔夠分.....衰記要點搵?換件要咩程序架??
neo.L 發表於 2-11-2011 01:28 AM

瑞記通常交比Bandi Asia跟,要換件可能要花上好幾個月呀!
Hello, 各位

我係行貨圖A - 左左腳   換  右腳

交換時間 :
旺角信和或地鐵站 星期一至五 5:45pm - 6:15pm
上水港鐵站 星期一至五 6:45pm-7:00pm

有意交換請 e-mail 聯絡電話號碼給我. tszpanheung@yahoo.com.hk

Thanks !
我想問下呢,件小腿甲上方睇,有一邊有一個缺口既,因為我兩隻都係左短右長(從後面睇)
即係左左腳,我兩件個缺口都係在頂的右邊(從後面睇)
唔知有右右腳既ching或者有齊左右腳既ching可以幫幫手睇下上邊個缺口係咪相反既
有勞~~

瑞記通常交比Bandi Asia跟,要換件可能要花上好幾個月呀!
聖鬥士奢侈 發表於 2-11-2011 01:34 AM
其實就算返去買既店都未必幫到你好多,
本人有兩盒,同埋有一盒幫人買,
剛才亦都得到朋友同意幫佢開左黎睇
結果我手上三盒都係左左腳
我諗要睇下有無ching可以email到代理睇下可否group埋換
= =
超灰

聽人講之前隻初期紫龍同初期瞬都有呢個情況,我都未得閒睇

回復 235# 聖鬥士奢侈
聖鬥士奢侈 發表於 2-11-2011 01:34 AM

都冇辦法,係睇呢度左左腳既人明顯比右右既人多幾倍.....
希望係啲右右腳既人未發現啦,
如果係大量出錯,人數絕對唔止咁少............
(希望希望)

回復 239# neo.L
其實就算返去買既店都未必幫到你好多,
本人有兩盒,同埋有一盒幫人買,
剛才亦都得到朋友同意幫佢開左黎睇
...

雖然可能比佢帶遊花園,但不妨一齊email咗比瑞記先,比壓力佢。
都冇辦法,係睇呢度左左腳既人明顯比右右既人多幾倍.....
neo.L 發表於 2-11-2011 02:41 AM

可能Random多左腳來咗香港,其他地區可能另一回事。
本人中左圖A左左腳, 求右腳件, 港島區交收, 謝謝
仲有無人有得換呀?我右右腳,從後面睇左長右短!請pm我thx
Or sing5264@雅虎香港