Toysdaily 玩具日報

[其他] EX獅子小腿甲交換腳區

回復 304# J子

嘩,求命.......暗黑冇咩人有,呢次大獲.......
回復 305# Shabo

快D開啦,可能大家唔同有得換....
回復  J子

嘩,求命.......暗黑冇咩人有,呢次大獲.......
neo.L 發表於 6-11-2011 01:33 PM

暗黑天龍唔換了, 因為黑色唔多覺:64:
冇嚟開呢區,點知睇完呢個post,就即開隻獅子,果然中招:die:係右右脚...有冇大大左左脚未換啊?:64:
冇嚟開呢區,點知睇完呢個post,就即開隻獅子,果然中招係右右脚...有冇大大左左脚未換 ...
心甜公子 發表於 6-11-2011 01:58 PM

應該仲有好多左左腳的大大未換:64:
回復 302# neo.L
It seems my 暗黑仙女 no problem ... as the two parts are not the same.
暗黑天龍唔換了, 因為黑色唔多覺
J子 發表於 6-11-2011 01:46 PM

其實我覺得一定有人同你雙反,只係唔比出POST,我估下次白羊又要換,到時先算啦.....
其實如果呢個貼係"日系英雄�機械人討論區"會更合適,好多人唔入"玩具主題集中區
"(我都好少黎)
回復 311# 聖鬥士奢侈

你有"強運"技能!!:31:
我隻黑暗龍晌後面睇係左短右長,應該係中咗左左腳。而仙女未搵到
我係獅子座圖A,左左腳,
求右腳
灣仔交換,尋求有緣人
psw 發表於 6-11-2011 01:39

我都中左左
求右甲!!
我有兩盒都係 右右腳
希望換兩隻 左腳
我可以係旺角或港島地鐵沿線交收
有興趣請PM我^^
layman 發表於 5-11-2011 05:02

大大請CHECK PM
回復 313# neo.L

:(還可以吧。
由於近來, 大家比左左腳右右腳攪到亂哂, 請大家用樓主既圖A圖B來分辨自己的LEO腳

P.S.大家唔好再用左左腳右右腳來分辨..因為有好幾個網友開頭話自己係右右腳..結果佢係圖A..攪錯左...
另外我係圖A ..求圖B...新手PM唔到 EMAIL hendry342000@yahoo.com.hk 立即覆 ...THX
我隻係和圖(A)一樣的左左腳,想要右腳,唔知有沒師兄可成全呀? PLS PM & E-MAIL: t635680s@yahoo.com.hk, MONG KOK & TSUEN WAN 交收, THX !
回復 318# hendry12

我都遇到有人出左黎交換既時候至知道攪錯左加右腳