Toysdaily 玩具日報

[其他] EX獅子小腿甲交換腳區

回復 335# chiufantsu

Hi, 我是圖A左左腳,有興趣交換嗎?
已Email 你
我有兩隻都是圖A左左腳,請問有冇大大可同我交換呀?
email: jacky0o0@yahoo.com.hk
我係圖A左左腳,求右腳。Thanks:64:
big9kan@yahoo.com

星期一至六港鐵沿線,時間可議。
Hello, 各位

我係行貨(圖A) - 左左腳   換  右腳

交換時間 :
旺角信和或地鐵站 星期一至五 5:45pm - 6:15pm
上水港鐵站 星期一至五 6:45pm-7:00pm

有意交換請 e-mail 聯絡電話號碼給我. tszpanheung@yahoo.com.hk

Thanks !
未換到
我係圖A左左腳
email andy.0101@hotmail.com
thank you
重有冇人未換呀?我仍未換到.......-_-
我有兩隻都是圖A左左腳,請問有冇大大可同我交換呀?
Tel: 97562510
時間地點可商討安排,謝謝!

我係圖A, 重有無人肯同我換呀?

Email:  hws0012006@yahoo.com.hk
次次上梨都係見左左腳多,我都係左左腳,都唔知幾時有右腳換... ramielfong@gmail.com...
hi..我係圖A 左左  換 右右
時間地點: 9龍區 可以24小時交收 (其他地區約)
電話 98224995
急換有咩可EMAIL  hendry342000@yahoo.com.hk
hi..我係圖A 左左  換 右右
時間地點: 9龍區 可以24小時交收 (其他地區約)
電話 98224995
急換有咩可EMAIL  hendry342000@yahoo.com.hk
次次上梨都係見左左腳多,我都係左左腳,都唔知幾時有右腳換... ...
aquaguard 發表於 11-11-2011 10:54 PM

好可能要再版就全部是右右,等我地再買多一合

你好,因為我覆唔到你既PM (無權限T_T)
所以呢度回復你,

因為我部腦唔知做咩成日都login唔到入黎,今日先見到你個PM ... T_T

唔知你重有無得換呢...嗚嗚..

回復 347# avatarj

我冇咗mail,我pm咗我電話俾你,係右上角提醒度
剛剛中o左"圖A" 左左腳, 急求"圖B"右腳.
九龍&香港交換都可以!!
E-mail: buzz23d@hotmail.com
重有冇人未換呀?我仍未換到.......-_-
我是圖A左左腳,請問有冇大大可同我交換呀?
Tel: 97562510
時間地點可商討安排,謝謝!