Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

頭像被屏蔽
其實佢2012年qc係唔錯的呀...
眼珠奇怪d....希望我那隻唔係啦.
蚊怪有四隻腳,即要用新素體,對泰記係有難度.....
之前提及兩隻撈亂手腳係Modulok同Multi-Bot,屬於辣魔手下,希望泰記臨死前可以將佢地重現啦!:$
頭像被屏蔽
蚊怪唔係黑色身紅色尖頭那隻咩? 我個朋友說係...我因為無看SHE-RA所以唔知....
我都有玩開MOTUC,但不是全部都買
想請教一下各位MOTUC玩家,

Griffin的翅膀裝上去後,還能夠除下嗎?

因為想裝來玩玩,但是又怕之後無法收回盒子裡...

感謝解惑先~~~

wa~ 多謝各位大大再次幫手推番個post,同埋大家真係分享得好有心呀! 之前有工作一直都無咩點updated,連剛過去左既SDCC都無第一時間分享~ 好彩多得大家!

今年既SDCC驚喜都有,因為有我期待已久既「鐵頭」~ 對我黎講最吸引我既一定係最經典既80年代系列~ 不過得知MATTEL因銷售不理想而想Cut左條Line~ 我真係好希望快d出埋80's年代剩餘既角色~ 其實都仲有好多.....好心Mattel一開始就唔好行咁多concept同space既系列la~ 真係.........

衰野唔多講~ 雖然係舊左既料,都post番比大家分享一下吧!

今年既SDCC 展區一如往年,都係得到好花心思設計既Display,而今年就模仿classic插畫三國對戰既一幕

另外一些用色怪怪,只係左右互搭舊模既一批不知名角色......唔怪之死la!!!!

Oversize角色......高腳七!?

頭像被屏蔽
有去SDCC是一件好事, 起碼可以看到那漂亮認真的梯級場景,
真是一流的造景, 他們真是好有心機去做, MOTUC我會儲係因為這班人係生產比真正HE-MAN FANS玩, 用心去做經典玩具. 只要他們的品質KEEP得好, 他們可以長做的.
FANG-MAN係真係有這角色的, 是骷髏魔手下.

希望這條LINE唔好死, 我仲要儲哂4隊人馬的手下....
最近又中番 he man  毒 , 好想入  Draego-Man ,stinkor , shadow weaver 但到處也找不到:no:
有冇好心人幫到我 :handshake:
頭像被屏蔽
龍人都係托人買,出面有都好貴。
你儲哂骷髏魔的手下先啦!
請問骷髏魔有幾多個手下 ?
頭像被屏蔽
我唔知全部有幾多,因為間中看一兩套都會有新手下彈出來……
MOTUC 已經推出的約十二隻左右……不過有兩隻我唔會買的。
來緊仲有兩隻已公佈會出啦!
我想問大家怎樣開盒玩?有什麼方法開盒是可以玩完之後可放回盒內?
頭像被屏蔽
我現在拆哂出來的都放在膠箱內, 等玩具櫃到家後先按放入去....
未拆盒的就放埋一邊, 其實拆開包裝都可以放返入去的...或者用白盒.
佢將會出果隻蛇將軍個身唔合比例喎, 如果用大身就正啦
頭像被屏蔽
所以我打算放棄……這隻。