Toysdaily 玩具日報

[分享討論] hottoys 超人 換貨經歷

HT賺得咁多, 好應該加多d員工福利啦
例如高d人工, 多d花紅, 客戶服務獎等等...
咁就大家都happy:)
HT賺得咁多, 好應該加多d員工福利啦
例如高d人工, 多d花紅, 客戶服務獎等等...
咁就大家都happy
chuboy 發表於 18-10-2011 09:55

可能已經攪左個喇,
最黑果個先有獎,
依家咪個個都鬥黑囉
老細都係咁, 員工照跟姐.

呢d咪叫唔識管理,
who is 黑面神???
又係果位黑面神嗎 ?
將莖牽 發表於 17-10-2011 12:36 PM
http://www.dimolto.co.jp/apology.html

人地日本串錯字,都said sorry,加上寄回給大家,
HT貨有問題,不認還覺得是我們有問題... ...
其實黑面好咩,下次唔好彩黑比個有黑色背景的玩家....分分鐘比人點相接收工就煩啦
打工姐,換貨日日都有架啦都重死牛一邊頸唔想換,個腦唔係出左事下
唔想做咪唔好打工等政府養囉,扮曬野攪咩先
一百幾十可以算,下下千千聲你唔換就叫你老闆出黎,員工唔好扮老闆你根本無本事做大事
[quote]高薪搶EB 妹妹過來啦!

Dear c hings,
i never buy EB products b4?
EB 妹妹 very beautiful? where is EB store?
thx
100% agree! 我也中招!
根本係自己品質有問題,不承認更想不了了之。
現在不是話隻超人靚不靚,而是根 ...
toysbear 發表於 17-10-2011 07:36 PM

我買隻"笑面小龍"在check貨及換parts都要睇面色,如果唔係見隻"笑面小龍"咁正真係唔想買難受!!! :56:
老細都係咁, 員工照跟姐.

呢d咪叫唔識管理,
good886 發表於 18/10/2011 12:52

Dark environment of HT shop
Dark background of HT shop
Dark Rules and Regulations.
Dark faces of Howard, Boss wife, Employee.............

Just like Howard told me: I would rather take back your toy and back pay to you.......................HT is not suitable for you, enjoy your life.  If I have got my whole box of mk 6 with me at that time, I would just give Howard back his toy and get back my money.

I have given up HT 1000% since my past angry XP with Mark 6.
頭像被屏蔽

我個超人個頭雕左邊眼對上有噠野令令地,又蝕咗少少咁。
有無大大有同樣經驗? 換唔換得番正常頭雕呢?