Toysdaily 玩具日報

[分享討論] hottoys 超人 換貨經歷

見到咁多大大玩hottoys玩到咁谷鬼氣...不如擺買hottoys..抵制吓佢:31:
千幾二千蚊買樣野,仲要自己貨品有問題, D態度仲要差成咁... 希望其他品牌做好D品質喇, 唔洗再受氣
千幾二千蚊買樣野,仲要自己貨品有問題, D態度仲要差成咁... 希望其他品牌做好D品質喇, 唔洗再受氣
sunfado 發表於 17-10-2011 05:23 PM

100% agree! 我也中招!
根本係自己品質有問題,不承認更想不了了之。
現在不是話隻超人靚不靚,而是根本手動不了,不去換可怎樣?
HT真的越來越失望!
加油EB,3A... ...
同意..唔好再受氣:66:
頭像被屏蔽
大家留意 hottoys 超人 手腕join位有冇比膠水痴死o左..

我星期5晚取貨,返到屋企check 發現隻右手手腕joi ...
ithacity 發表於 17-10-2011 11:08 AM

以為只有我有這問題,好多人也有,謝謝大大出post!

同你差不多情形!不過我較好彩,有個四眼哥哥仔好有禮貌,
但中途兩個黑面鬼都阿之阿左... ...
不嬲都唔係好禮貌個隻啦!:38:
真係好恐佈∼希望依D事唔好發生我身上:o
我印象中..四眼哥哥同肥仔..係唔錯的..大眼仔都唔差..長髮妹妹就係成日講..隻野本身係咁..但我見到係佢招呼我時..我都一定要佢拿隻新既畀我睇...
咁即系话,有盒系双手个joint都俾粘死咗啦:50::70:
我嗰隻都係咁,灰....QC 有問題!!
ht...服務態度問題果方面...一直生存左好耐...
如果qc再係咁樣,我可能不會再訂了,下下要開幾盒都可能得不到正常的一盒,咁我訂黎做咩呢??一直支持hottoys 的高要求,高水準,現在可能只係得個外表,過千元買個爛野番黎,開過盒又怕唔好意思,唔開又硬要攞個唔完整既返去,叫人點再幫襯落去...!!!!黎緊仲訂咗一個,好怕再攞爛野tim,點算...點解間公司可以容許自己d產品咁架???
如果qc再係咁樣,我可能不會再訂了,下下要開幾盒都可能得不到正常的一盒,咁我訂黎做咩呢??一直支持hottoys 的 ...
斯路仔 發表於 18-10-2011 12:51 AM

班友仔眼中止有銭ker姐, 至于其它d野對佢地來講........超!!!!
我o地係イ巨老細,緊加係イ巨老細個老細,イ巨o地點可以對我o地黒面,イ巨o地乜野態度對我o地,我o地用乜野態度對番イ巨o地(當然專登找麻煩超級完美主意者除外)。