Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PS2 game 女神異聞錄Persona 4 動畫版: 8月22日影碟版的真結局

頂,我一邊看第25集,一邊就估到這個不可能是最後一集。PK吖,果然在最後一句說dir ...
gazza1211 發表於 30-3-2012 07:54 PM

同伴升級版係TV內俾埋算有人性了
等多4個月吧, 反正中間有FATE ZERO可以睇~
頭像被屏蔽
不是最後一集??
會有續集??
Super_Zero 發表於 31-3-2012 10:09 PM

是的。真正結局會放在8月22日推出的Persona 4 Blue Ray disc。
頭像被屏蔽
咦原來已播完,可以一次過看哂了:78:

我估D-Arts 的 Tanatos 應該今星期出了:shiny:
咦哇正喎明天有冇先
歪不正 發表於 26-4-2012 10:01 PM

哦,女神fans都必入啊!!
哦,女神fans都必入啊!!
gazza1211 發表於 27-4-2012 05:51 PM

看到FL發售了#%) 怎看?比可接受偏高了少少
看到FL發售了#%) 怎看?比可接受偏高了少少
歪不正 發表於 27-4-2012 11:59 PM

fans的話,不介意那麼多,買吧:75:
fans的話,不介意那麼多,買吧
gazza1211 發表於 29-4-2012 11:13 AM

估你不到的船船最平#!*,苦煮##%,然後有些#%*和更高的不記得了

WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWO!!!!

D-Arts: Orpheus!!!!!!!!!!!!!!!!!
20集 之後冇睇
追番先

p.s 問fd 借左部psp 玩p3p 搵番當年用ps2 玩既感動:love:
p.s 2 如果p3 跟據game (無視trinity soul)出番動畫
應該會做到persona 4而家既效果@@
回復 72# vasaga

P4最後幾集不錯啊。比那個雷聲大的 "廢。零-死吧" 好得多!!  P4是modifyP3的,所以,如P3出動畫,也應該不錯。

但P4我喜歡的里中千枝的figma卻叫人非常失望。。。。
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 6185&highlight=
回復  vasaga

P4最後幾集不錯啊。比那個雷聲大的 "廢。零-死吧" 好得多!!  P4是mod ...
gazza1211 發表於 1-7-2012 12:23 AM

里中千枝 對佢的印象就係吐嘈陽介
同埋個persona 係李小龍:!
看了大大的報告
縮水得好嚴重 @@
面容我唔識睇...
但細左既話應該冇咁仔細??

p.s 雷聲大的 "廢。零-死吧" <- 係咩黎?
回復 74# vasaga

我個人覺得,動畫版的樣子比較可愛,眼睛大一點,胸大一點。Figma的做得麻麻地。但戴了眼鏡,就好一點。其他衣服身體,figma部份都可以。因為figure本身就沒有太多detail位。

廢。零=Fate/Zero;   死吧 = Saber。:36: