Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers 1/6 & 1/4 scales figures~!!!!

佢仲串話如果出1/4一定要再精細d, 而唔係就咁1/6放大 kevin6 發表於 12-10-2011 06:31 PM

好明顯同自己隻 IRONMAN MARK5講緊 :44:
真係唔知 1:4 既盒係大成點啦喂 !!!!
小弟無噤多錢買 + 無噤大間屋放:66:
:36: 1/4 scale figures are not for HK market...
1/4=$4xxx:time:
回復 79# Macross長谷有洋
HT 不樓都係根本都唔當香港係主要市場啦己經 !:38:
我想知1/4的HULK有幾高.....
不如咁,玩大d,出1/1 black widow,
我會買,而且會成日玩tim......
neo.L 發表於 13-10-2011 04:19 AM

mary?~~~~~~~~~:66::DD

1:1 全包膠 :46:
早期對HT每次出既figure 都熱烈相期待,but HT今年開始似乎出得太多now 又玩1比4,感覺到做生意的手法只係 ...
twchan 發表於 13-10-2011 09:19 AM

講真,已經對呢間公司好多的做法/行為都好失望....:42:

不過,不得不讚,
佢地出的figure 大部份都係好高質素的:!
我會買1比4 HULK其他1比6咁個比例會唔會好d呢???
妖... 人出 1:4 佢又出... 無黎性格... 要出就出 1:2 啦... 咁先至型嘛......
mary?~~~~~~~~~

1:1 全包膠
E神 發表於 13-10-2011 11:09 AM

HT d 女身型咁靚... 出 1:1 小弟怕......
这样说的话。。。会越来越昂贵了~~{:3_132:}
唉•••佢出1:4,真係想封殺對手,同版權人地也拎唔倒•••• 1:6同1:4佢也在手
mary?~~~~~~~~~

1:1 全包膠
E神 發表於 13-10-2011 11:09 AM

可能有機關同發聲.......

其實手法方面,我唔覺HT有咩問題,1/4出咪出,冇話一定可以打死EB.....
大家對EB冇信心先覺得HT衰,但問心如果你想玩1/4既,當然想玩具質素高啦,如果EB出得比HT好,咁就唔存在"追殺"呢個問題,反而可以係EB反壓HT....
我地係消費者,,出得好想要夠錢就可以買,唔駛因為邊間公司出而左右到決定....
看来是不会便宜的了,到时要看自己的能力和那东西的吸引力。。。。。