Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers 1/6 & 1/4 scales figures~!!!!

Ht 出完1�6 又玩1�4?會打沈敵人定玩死自己?
人馬座聖鬥士 發表於 12-10-2011 06:12 PM

先打沉人家,最後一拍兩散!
真係覺得HT好似TVB,當ATV做少少野,
百萬富翁或星光大道,就照跟,總之要一拍兩散都唔要你收視高!

加點自己創意吧,唔好驚死驚到呢!!!!
真係大把1/6單訂了都未出!!!!!!!
1:4 , 去鋪頭睇Display已經好滿足  :71:
1:4 HULK:50:
1:4 蛇叔:D

話唔定遲d笨大又跟風出1:4神級人馬...
enterbay入會點出招呢:58:
1/4 ironman (不會變色版)

期待~~~~~~~
E神 發表於 12-10-2011 11:44 PM
1/4 ironman「裝着變身版」
期待~~~~~~~:handshake:
I think HT just want to occupy the license of 1/4 so that EB cannot get it
錢就係得咁多,出驚典1:4角式就會買,不過以後所有D 1:6二打六配角就全部唔駛再諗訂
1/4 ironman「裝着變身版」
期待~~~~~~~
Tachikoma 發表於 13-10-2011 01:10 AM

如果咁出~
個價一定,,,:59:

我諗 正苦 派個6千都唔夠買......:52:
1比4話大唔大,但件件都要23千,就真的好係野:69:
所以我話降低售價才是競爭上策:34:
睇到Avengers官方預告,iron man用返mk6,睇黎可以慳返唔洗買iron man 7:x
不如咁,玩大d,出1/1 black widow,
我會買,而且會成日玩tim......:77:
HT, 對你真係又愛又恨!
愛的,是你的figure真的帶起整個12"界別的資素!
恨的,是你做生意的手法,由不斷加價、用動漫限定作宣傳,到追著EB來打,十足十李生!

好賤格呀你!
早期對HT每次出既figure 都熱烈相期待,but HT今年開始似乎出得太多now 又玩1比4,感覺到做生意的手法只係想賺大$,又將啲HT玩家係動漫玩限定作宣傳。而QC 又開始不穩定,加上售價又越來越貴,已開始對佢新出既figure 有啲冷淡。 真係要好like 同精心挑選先會買!

純綷有感而發!!
不如咁,玩大d,出1/1 black widow,
我會買,而且會成日玩tim......
neo.L 發表於 13-10-2011 04:19 AM

:46: :46:   ... ... 晚晚玩 ... :he: :he:
好野..HT 玩野...我地就食住花生等睇野la ......:43:
Honestly, 開始對Hottoys 打擊對手的頻密程度有些反感
anwching 發表於 12-10-2011 06:28 PM

Agree, its like same trick that TVB used to against ATV. Shame on them...