Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers 1/6 & 1/4 scales figures~!!!!

1/4真係好難揾位放。又唔捨得封塵...

真係要中到應一應非買不可至會考慮。
EB 節哀順變...
HT 冷酷無情∼
玩家自挖墳墓~
TDKR版個Batman都無換新衫,
唔知新果個 1/6 會有咩分別  :78:
1/4 係未即係 18 吋?
即係隻Avatar 咁大:p
好在剛剛要做櫃了:78:
真係覺得HT 愈黎愈9~
自己宜家1:6 都生產唔掂, qc, 各樣都愈黎愈衰...
做好自己應該做既先啦, 宜家根本佢首要已經變左要整死對家...
遲早整死自己!
同一個系列出兩個比例,好容易有比較,如果1:4 出得似d,咁玩開1:6既一定唔滿意,真係唔知到時有幾多人兩個比例買晒了,不過1:4個價一定3金牛走唔甩.
回復 13# siumy

但係都无话Black Widow会有份出1/4....
我个人预计主要可能会出3-4位主角,(Captain, Thor, Ironman & Hulk)
如反应好好先会考虑其他角色...
回復  Maxson

係,我覺得冇左的式果個感覺。主攻1�4就好喇,可以解毒。哈不過1�4吾知會吾會多左大 ...
siumy 發表於 12-10-2011 06:29 PM

1/4 black widow  ... :46: :46:
why????????????????????????????????????????????????????????????????///////why hot toys so 9
1:6都話間唔中拎上手玩, 1:4咁大隻, display only
不過如果display only, 我就prefer 玩sideshow 雕像, 有氣勢得多~~

我覺得陳生唔使做到咁小家囉,追殺EB殺到出哂面,凡事不能太盡,留條路比人行即係留條路比自己行。

1�4對大部份香港玩家嚟講實在係太大隻,不過HT主力唔係做香港人生意,之但係日本人都無咁大地方擺隻1�4。
HT有種就做隻1�4嘅IRON MONGER出嚟,你做得出我就買,但係你要合比例先好,唔好好似現今果隻1�6嘅IRON MONGER咁,個人坐咗入面好似要切咗對腳咁,唔啱比例!
重有唔該做埋1�4變形俠醫!唔該!
頭像被屏蔽
HT 都出 Batman 1/4, 咁 EB 果隻可以唔使諗了 :DD
1/4 hulk
咁味超大!

不過應該唔會咁出
1�1 black widow please