Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers 1/6 & 1/4 scales figures~!!!!

最好店員有禮, 係基本條件,所以有時幫襯其他店舖買,人地也禮貌好好,冇鞋口鞋面。
RAH220 發表於 14-10-2011 01:51 PM

ht 果d"強仔"真係越黎越無得頂~~~真係可以同個社會一樣(一代不如一代)
早排走去訂boba fett , 訂既時候就問下條"強仔".......我問:  個地台係咪有燈?
佢竟然答我:  ar...隻野12"既,全身都郁得~~~ 我當堂係佢面前笑左出黎,跟住同個fd望左眼之後,我就講(門小~九唔答八),最攪野就係條"強仔"個神情話俾我知(有咩問題,有咩好笑)
回復 118# E神

我匿度都有玩具店有得预订HT figure...但係无VIP gift囖...
价钱计番汇率大概都一样...
medicom既嘢我就prefer同香港度bid番嚟∼因为medicom好多figure不断跌价,除咗d限定嘢....不过d拉打都储齐噜∼係对最近隻黑金古迦有兴趣...唔知会唔会跌价咧?

HT嘢我就好多后追...唯一用正价入既就係蜘蛛侠...所以都开始pre-order喇,费事又食炒价....订咗城市猎人孟波+伢子、美国队长、超人同mark4加地臺set∼
低質素老闆自然會有低質素員工,敬請留意,加油HT:66:
1/6都唔賣得,我就唔認為1/4會更好賣
1/4賣既量就一定唔會多,佢要搵錢就要做到非常貴,專打有錢人market了.
明顯佢就係追住enter bay打架啦,最少自己搶左1/4比例既版權,生意策略就係咁做,埋單就要睇佢做得好唔好,係有心有力,做件好野同eb打過,定係是是但但,自己做得唔好都唔畀人做.

見某d post,話佢點樣唔留一線,好可惡,趕盡殺絕等等,都係多鬼餘,你控制到d乜?而且相對地,ht都加入1/4,咪一樣可以迫到EB既1/4要做得更好,保持戰鬥力....
唔明玩家買野做乜咁多先入為主既陰謀論,買件野都咁多背景故事,好煩呀!
我就坐低等睇戲law,佢出得好就買,唔好先笑狗佢.
Sideshow大把1:4 iron man product! Need not consider Hot toys!
Sideshow partnership with Marvel Studios 同Legacy Effect(Stan Winston)!比例一流
同意19#樓既CHING客觀分析同睇法,但希望HT全球服務做好D唔好影衰我地D香港人
始終電影公司都唔係肯俾太多數據俾hot toys去造1:6,但sideshow往往能夠同電影公司合作到出大比例嘅product!
鬧還鬧,HT如果出到隻可以裝著的Ironman,我都會買:78:
回復 19# Toro

當然1/4唔會賣得多過1/6, 但當1/6 無法擴大市場,唯有在1/6市場外,加多個1/4嚟揾錢啫。
HT可以考慮跟EB一樣舖頭D燈光猛D:p燈光猛D員工精神D笑容都可能會多D,我哋check貨又睇得清楚D:x
到時睇下又有幾多人插水先:36:
Sideshow partnership with Marvel Studios 同Legacy Effect(Stan Winston)!比例一流
mars_bit 發表於 14-10-2011 04:17 PM

THAT'S TRUE
頭像被屏蔽
除咗追打EB,HT應該見到1:6開始悶,一定要有新突破,唔係都係等死