Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[改造交流] 鋼之煉金術師禁忌之術 : 終於鍊成發光地台 人體煉成陣 (P.4新加製作教學)

多谢大大分享。:71::71:
多谢大大分享。:71::71:
:71:神
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
Very very very goooooood !! :64:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
樓主真係勁到無朋友
頭像被屏蔽
大大我想問下d材料可以在那裹買?練成陣又點影印落膠片度呢?p.s練成陣圖有冇link thx大大萬分感謝!
頭像被屏蔽
大大我想問下d材料可以在那裹買?練成陣又點影印落膠片度呢?p.s練成陣圖有冇link thx大大萬分感謝!
kcl2006a 發表於 13-10-2011 12:12 AM

材料係亞加力店有, 新填地街近信和方向有.

鍊成陣係用打印機印, 睇你用噴墨定LASER, 買返啱用的膠片.

鍊成陣我都係GOOGLE 圖片搜查搵返來, 有好多,
當然要自己PS下

http://www.google.com.hk/search? ... urce=og&sa=N&tab=wi
借問聲D材料邊到有得賣??黑色哥D膠片邊到有?濾片邊到有???
頭像被屏蔽
借問聲D材料邊到有得賣??黑色哥D膠片邊到有?濾片邊到有???
法老的幸福 發表於 13-10-2011 12:45 AM

材料係亞加力店有, 新填地街近信和方向有.

濾片都係亞加力膠..

你買果時注意你所需要的厚度
正啊~
我可以幫saber砌個召喚saber的魔法陣燈箱地台了....:43:
謝謝教學~~:64:
好帖,真係唔推唔得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gd:D
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 4 字節系統限制: 15 到 10000 字節
頭像被屏蔽
正啊~
我可以幫saber砌個召喚saber的魔法陣燈箱地台了....
謝謝教學~~
MAX 發表於 13-10-2011 01:15 AM

thx all

好好, 期待版大傑作!!!