Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[改造交流] 鋼之煉金術師禁忌之術 : 終於鍊成發光地台 人體煉成陣 (P.4新加製作教學)

我見到有隻臉上有點黑點~~~有隻件衫有個好細既窿~~~~我本身睇唔到~~係我女朋友見到話我知~~~~
頭像被屏蔽
我見到有隻臉上有點黑點~~~有隻件衫有個好細既窿~~~~我本身睇唔到~~係我女朋友見到話我知~~~~
膠樽 發表於 12-10-2011 11:12 AM

臉上有黑點果盒我都睇過, 無要到, 估唔到兩個星期後仲係度
真係型過on居居企係度
Jump大好手工,完成品勁靚。

難得led無話一忽光一忽暗。正!:71:
beautiful~~~~~~~
我今個星期一喺蕉人買~~~見到擺出黎仲有五六盒~~記住要揀~~因為我見到有兩盒有d問題~~~個staff仲好客 ...
膠樽 發表於 12-10-2011 10:52

我開頭睇三盒都麻麻地....我話想再睇多一盒, 佢即刻拎一棟出黎, 好客氣地叫我睇多幾盒慢慢揀....蕉人的服務就係如此的讚!!! :71:
頭像被屏蔽
Jump大好手工,完成品勁靚。

難得led無話一忽光一忽暗。正!
catcat 發表於 12-10-2011 11:19 AM

Thx Cat 大
你講呢個問題我都諗咗好耐.  因為如果就咁用LED射D光出來一定唔一撻撻光
我主要加半透明濾光片散光及調校LED位置同照射方向解決

今晚出相大家都明白
正 留名 等教學:58:
頭像被屏蔽
睇稷樓主都冇乜意思share:o
回復 32# dogjumpjump

我差d要左~~好彩我女友見到~~~
回復 36# 迴轉宙斯
我第一次幫襯佢地~~~態度良好~~下次會再同佢地買~~~
超靚 crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
真係好鬼死正呀:63:
個地台實在太有意圖喇~~:$
期待教學~~:handshake:
強呀!!!:71::71: