Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

I remember AGE-3 is similar to ZZ ..........
MG Desperado!
Gundam@EFSF 發表於 1-12-2011 11:58 PM

不错, 有 Patlabor 工程作业机的设计, 看起来比 AGE 较有真实系样子.  :71:

不要勉強
jazz4004 發表於 3-12-2011 12:42 AM

不勉强, 至少不要太认真, 这样看着 AGE 在里头玩闹, 也不会让人那么纠结. :75:

Gundam@EFSF 發表於 1-12-2011 11:58 PM

我反而對呢隻有o的興趣:DD
機動戰士AGE 第9話 集中討論區 (向Quess 宇宙空飜致敬!) P.17
弗利特表演不穿太空衣在太空前滾翻...厲害
下集又出忍者裝...
弗利特表演不穿太空衣在太空前滾翻...厲害
下集又出忍者裝...
ALVIN961213 發表於 4-12-2011 07:38 PM

Space one-piece.:he:
黐線...

其他無乜好吐糟喇... :66:
一大班人陪個瘋子艦長一齊顛:67:

UE is Jedi!
fw 機界二十一年:Age電腦遊戲已遭到有關方面腰斬

http://gkp2010.com/viewthread.php?tid=4212

回復 247# 小櫻
黐線...

其他無乜好吐糟喇...
小櫻 發表於 4-12-2011 23:58

呢套野...越來越誤導人既常識
fw 機界二十一年:Age電腦遊戲已遭到有關方面腰斬
白狼 發表於 5-12-2011 10:28

A very bad article IMO, :(

High ambiguity
Don’t know how to use full stop… (hence making ambiguous sentence)
Very bad linkage of incidents, try to establish the cause & effect and indeed the 2 incident are not relevant
A tendency to use mix up personal comments & facts (and some fact are not fact at all….)
黐線...

其他無乜好吐糟喇...
小櫻 發表於 4-12-2011 11:58 PM

我睇到呢下真係 O o左咀....莫講話無空氣, 凍都凍死了....主角相信是 new type的~
我睇到呢下真係 O o左咀....莫講話無空氣, 凍都凍死了....主角相信是 new type的~
jeffloh 發表於 5-12-2011 03:19 PM

空氣同溫度根本唔係重點囉:( ............
黐線...

其他無乜好吐糟喇...
小櫻 發表於 4-12-2011 11:58 PM

真係同自殺無乜分別:x:x:x