Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 牙狼第二季(東之番犬所留言區)

不如女主角講翻劇場版果個仲好,現在第一輯這個5集都很路人格硬出
yugi 發表於 9-11-2011 05:18 PM

對哦,薰的確變左路人:DD,冇左個咀咒真係冇乜野講,希望遲下有主劇情..
劇場版果個烈花遲下會出尼哦:74:

鴨仔 發表於 9-11-2011 06:31 PM

5講5知:47:
鴨仔 發表於 9-11-2011 06:31 PM

14:59 都有:69:
http://tieba.baidu.com/p/1274534720
14:59 都有
antitid 發表於 11-11-2011 02:39 AM

咪就係我講果到囉∼∼
咪就係我講果到囉∼∼
鴨仔 發表於 11-11-2011 03:12 PM

佢望既角度跟鏡頭轉變:55:
好強既自製魔獸。
原罪 發表於 12-11-2011 02:15 AM

謝謝 原罪兄 替我轉載網址, 但沒圖片我覺得對不起你的好意, 所以放幾張圖以示我的誠意, 假如各位熱血大大們看完在下的拙作後覺得不過癮, 歡迎到 熱血創作地帶 看更多的圖:angry:

謝謝 原罪兄 替我轉載網址, 但沒圖片我覺得對不起你的好意, 所以放幾張圖以示我的誠意, 假如各位熱血大 ...
maohung888 發表於 12-11-2011 04:02 AM

:77:好作品值得支持!各位入去留個言吧!
好作品值得支持!各位入去留個言吧!
原罪 發表於 12-11-2011 02:35 PM

原罪兄, 報告一件事, 經過你的建議後, 我就開始翻出有關 冰火女 (炎冰獸) 的設定照片, 經過在下再三研究後, 我想 SIC-冰火女 我應該做得出來, 所以目前正開始準備動手:p只不過 冰火女 無論是圖片設定稿又或者戲服看起來都像男性, 所以想聽聽看你的意見, 我應該改成男性或女性:D
原罪兄, 報告一件事, 經過你的建議後, 我就開始翻出有關 冰火女 (炎冰獸) 的設定照片, 經過在下再 ...
maohung888 發表於 14-11-2011 01:18 AM

其實小弟第一個諗法是…
你喜歡啦!大抬舉啦。而且是閣下的作品,應該跟閣下的喜好…
但覺得太行貨。

小弟就俾個諗法你,男性素體吧。女性素體可動同外型好似好難共存咁…當然如果大大你整到,小弟絕對支持。
但男性可能易一點達到靚同可動,所以小弟選男性。
加油!
其實小弟第一個諗法是…
你喜歡啦!大抬舉啦。而且是閣下的作品,應該跟閣下的喜好…
但覺得太 ...
原罪 發表於 14-11-2011 01:35 AM

呵呵..........其實我原本就喜歡 炎冰獸, 只是以前功力不夠沒把握做好, 後來改其他東西一大堆所以就忘記這一隻:(前幾天 原罪兄 提起這一支就開始心動, 找出它的設定圖以後覺得蠻有把握做出來的, 所以就先問問你我意見嘍:)

男性比較好嗎? 我也這麼覺得, 明天就開始動手嘍, 敬請期待:shiny:
第六集講零,不過主角其實係兩個老人家...
第六集同第五集一樣,注重劇情,打鬥較少,雖然係零主場,但主角係兩位老人家..今集主題係親情,上半段有D悶,但後面得知真相後有D悲傷:56:,下集終於回歸主線,面具人究竟係熟人定新角色呢?
愈尼愈發覺零型左:71:,鋼牙老左:72:
第六集同第五集一樣,注重劇情,打鬥較少,雖然係零主場,但主角係兩位老人家..今集主題係親情,上半段有D悶,但後 ...
zero2443 發表於 15-11-2011 06:15 PM

係牙狼呢套特攝,佢d短篇先咁正。
今集雨宮慶太有份寫劇本,果然精彩。
敏鬼那些…唉…

下集終於再講面具人啦!
睇左生肉…
今集打鬥一流!:$
仲有音樂都係........