Toysdaily 玩具日報

查看: 67783|回復: 270

[分享討論] 牙狼第二季(東之番犬所留言區)

牙狼TV回歸,開定個區同各位大大傾先~:)

有竹中直人呀!:$
非常正~~~:46::46:
Garo fans here~~~~~~~~~~~~ :!
回復 1# 原罪
支持
留個名先
原大你睇左暗黑騎士個OVA未呀??
報到
留名
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復  原罪
支持
留個名先
原大你睇左暗黑騎士個OVA未呀??
白狼 發表於 8-10-2011 09:42 PM

睇左,比「紅色鎮魂曲」更加喜歡~

p.s.各位大大,小弟未搵到字幕版…
如果見到,煩請PM:64:
睇左,比「紅色鎮魂曲」更加喜歡~

p.s.各位大大,小弟未搵到字幕版…
如果見到,煩請PM
原罪 發表於 9-10-2011 02:22 AM

U mean Kiba?  Why not buy DVD directly?  I bought it nearly 1 month already.  :(
U mean Kiba?  Why not buy DVD directly?  I bought it nearly 1 month already.
Douglas.M.Saint 發表於 9-10-2011 11:45 AM

我講緊第二季tv版…
得「生肉」…
sorry~自己睇返都覺寫得亂。

p.s.信x 既邪道…真係搵唔到先好幫襯,字幕翻譯差到接近亂來…以前邪道仲譯得好過正版既日子不復再羅~
應該係好事,代表邪道搵唔到錢…
定係正道同邪道都搵唔到?
離題羅~:38:哈~
睇左熟肉,打鬥終於比番TV的感覺我了,那位演魔獣果個演員好熟口面..叫咩名:?
睇左熟肉,打鬥終於比番TV的感覺我了,那位演魔獣果個演員好熟口面..叫咩名
zero2443 發表於 9-10-2011 05:08 PM

竹中直人呀!:@

p.s......我搵唔到熟肉呀~:sad:
去"你想"搵啦....啱啱先睇完...
heewing 發表於 9-10-2011 06:32 PM

:)搵到熟肉了~

元老院?北之番犬所的魔戒騎士?

熟肉如果無翻譯錯…咁樣都應該有唔少伏線~

「那傢伙」是?.....................:66:ankh?(看來是女角…但男角都可以化妝…所以唔肯定。)
報到, 報到!...........
『人間體』打鬥場面回復水準!! 好睇!! 竹中正人雖然只幾幕戲但已經完全KO小西遼生~~ :71:

而且不愧深夜番, 果然有『嘢』睇, 哈哈哈哈!!! :34:

兩個OVA, 新TV第一集都睇左,

男角打鬥依然非常有力量感,
RED REQUIEM烈花打得比小香差, 手腳無用力, #威吔感覺非常明顯.
小香同邪美, 以女角而言, 打鬥OK.

不過最好睇都係武藏(第一集唔出聲侍從):shiny: