Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MEDICOM RAH No.533 Auto Vajin玩具報告+555劇中rider們客串(已修改為完整版)

期待 布德華 艾力克 既美圖......
$hiine 發表於 1-10-2011 02:59 PM

布德華 艾力克係邊個:handshake:d圖係唔係好似布老師貢令架, 定係老師本人泥架:p
回復 50# 布魯士

我同黑金古迦都係無緣:unhappy:無$$入
哇~一舊兄駕到~ 有失遠迎~~ 最近有無新改造攪作, 老實講, 如果笨大由你設定出shf隻555faiz, 一定醒目過 ...
ZIN 發表於 1-10-2011 03:25 PM

唔好玩我啦, zin兄......:( (我d獻醜野算啦.....)
轉左工返左香港做野之後, 無咁多配套同時間.....有諗頭都無時間.....
如果我要入坑...可能會入black先....唔知zin兄有無入到呢??

回復 63# 一舊仔

Black唔錯,但見意一舊兄可試入新301改body嘅新品,kabuto ver.2可做自然踢腿動作。
貴嘢呀………!!:$
感謝樓主分享詳細報告,Medicom的555系列真的造得不錯,最差的可算是人間體的草加雅人呢!
感謝樓主分享詳細報告,Medicom的555系列真的造得不錯,最差的可算是人間體的草加雅人呢!
巴士烈 發表於 1-10-2011 18:04

草加我照殺~~:78:
回復  布魯士

我同黑金古迦都係無緣無$$入
ZIN 發表於 1-10-2011 15:31

聽住先....:78:
聽住先....
迴轉宙斯 發表於 1-10-2011 08:48 PM

我下次靜雞雞唔敢講內心嘢,原本...當初...曾經...真係無想入auto vajin架,真係即場見封面都忍住,落埋地庫,最尾都係忍唔住上番二樓盡頭,真慘,比boxart攝咗我魂頭,你聽我解釋.....,唔好咁快判我罪啦,斯兄:DD
屈機啊....毒死喇.....
好正丫!!!  多謝分享:36:
呢隻野真係毒死人... 無奈依家拉打隻隻成2k, 我都打算學大大一樣...忍痛收手:79:
呢隻野真係嚇死我 {:2_114:}
草加我照殺~~
迴轉宙斯 發表於 1-10-2011 08:47 PM

小弟剩係想要草加個喼......:63:

回復 65# kevinwong4ever

你頭像令我隠隱作痛:no:買唔到~~~:DD省番, 入咗蛇叔.THX 十卜~
:handshake: .......正呀!果然係終極玩具!