Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MEDICOM RAH No.533 Auto Vajin玩具報告+555劇中rider們客串(已修改為完整版)

Auto Vajin !!!!!!正ar ~!!!但好似比官pic 有D 肥:DD
我尋晚都想拎來玩,可惜要出去。

真係好正。
迴轉宙斯 發表於 1-10-2011 09:17 AM

今晚到師兄師父師公們做嘢 ,我等睇你地美圖,我無影嘅盾照,有勞你地。:)
我最後都決定唔買了:56:
回復 48# 布魯士

隨緣份丫,我十五十六入電人
回復  布魯士

隨緣份丫,我十五十六入電人
ZIN 發表於 1-10-2011 14:23

等古加算:38:
ZIN 大個 Auto Vajin Report 太有 heart 了。:71:

我都未有時間玩,嗚~~~~~~~:79:
引死人咩, zin兄~!!:shiny:
搞到我都想入坑添....
:o我要冷靜....我要冷靜....我要冷靜....我要冷靜....我要冷靜.....
係囉,係囉,我得隻555炸
布魯士 發表於 1-10-2011 11:15 AM

哦......:ar:
應該難d,要問shiine 大大借返去研究下
布魯士 發表於 1-10-2011 11:28 AM

大大果三盒開一盒都唔係好過份唧......:78:
今晚到師兄師父師公們做嘢 ,我等睇你地美圖,我無影嘅盾照,有勞你地。
ZIN 發表於 1-10-2011 01:37 PM

期待 布德華 艾力克 既美圖......:$
我最後都決定唔買了
布魯士 發表於 1-10-2011 02:14 PM

好野~ 又有魔術睇啦~~~:43:
回復 26# 布魯士

對~王蛇信譽好, 仲有售後服務, 蟻蟻亦都唔錯, 老銅糖街地庫亦可以. 都係純個人喜好, 最好當然係間間都咁好就係玩具迷大圍福利佳音. 布老師有好介紹都指點下我迷津:77:
回復  布魯士

對~王蛇信譽好, 仲有售後服務, 蟻蟻亦都唔錯, 老銅糖街地庫亦可以. 都係純個人喜好 ...
ZIN 發表於 1-10-2011 15:16

我都係幫襯王sir:52:
哦......
$hiine 發表於 1-10-2011 14:55

我唔理你信唔信,反正我就信了:67:
引死人咩, zin兄~!!
搞到我都想入坑添....
我要冷靜....我要冷靜....我要冷靜....我要冷靜....我 ...
一舊仔 發表於 1-10-2011 02:48 PM

哇~一舊兄駕到~ 有失遠迎~~ 最近有無新改造攪作, 老實講, 如果笨大由你設定出shf隻555faiz, 一定醒目過e+果隻, 想入就入下試下感受下:75:, 唔好忍, 舒服要嗌出泥:66:
DSCN9957.JPG 對住medicom555系3名主腳, 555首主題曲會喺腦海不經不覺浮現:$