Toysdaily 玩具日報

查看: 17133|回復: 101

[玩具報告] MEDICOM RAH No.533 Auto Vajin玩具報告+555劇中rider們客串(已修改為完整版)

今次真係夢幻一般, 相信話這個係現時medicom rider系最出色最有誠意嘅作品, 一陣大家睇圖便明白, 無執相, 佢本身就係正, 關節ok, 上色ok, 當然如果再做高大d更加好, 真係好驚訝medicom今次做得咁貼心, 可以做伸展喉管, 電線位不馬虎, 應是透明位的地方造比你, 經我把玩後, 佢質數凌駕咗555全rider, 也同時同555 加速form一樣成為我至愛, 好, 去相~:43:
盒封面, 開箱圖
DSCN0794.JPG DSCN0792.JPG DSCN0795.JPG DSCN0793.JPG DSCN0791.JPG
比例圖
DSCN0797.JPG DSCN0798.JPG
經小小改造增高係可以令比例好些
DSCN0901.JPG DSCN0903.JPG DSCN0906.JPG
全身+精細位

DSCN0800.JPG DSCN0801.JPG DSCN0803.JPG DSCN0804.JPG DSCN0805.JPG DSCN0806.JPG DSCN0807.JPG DSCN0808.JPG

佢真係巨, 車軑等同一個蛋噠

DSCN0810.JPG DSCN0811.JPG
看看我欣賞佢嘅貼心喉管, 真係好正, 我滿意
DSCN0812.JPG DSCN0813.JPG DSCN0814.JPG
DSCN0815.JPG DSCN0816.JPG DSCN0817.JPG DSCN0819.JPG DSCN0820.JPG
來個合照:$
DSCN0823.JPG DSCN0830.JPG DSCN0829.JPG DSCN0821.JPG 係咁先, 一連幾晚都影呀影呀影, 我今個假期好開心能同玩具把玩之餘, 亦都能同大家分享, 多謝觀看:64:

想講下感想, e+12"實在全面普及, 甚至有感成為玩具主流, 當然, 有點成人向, 但我亦切切實實見過好多初中生都有入, 真係幸福無邊, 細時真係得過睇字, 不過實質有質數嘅人氣嘅產品價值, 都下下可以去次小旅行, 身邊太太仔仔好朋友當然明白我熱愛玩具, 亦有好多人講玩具不切實際敗家等等, 我只能夠講, 玩玩具時我很快樂, 亦係能忘卻好多工作等等煩憂嘅私人空間, 相信玩具同好會明白, 不過, 小弟都準備收山, 我只係一個普通打工仔, 亦要養家及作退休另一段人生嘅準備, 以現時12"價格同整體社會經濟好似唔多相關, 真係shf你都米睇小佢細細件好似好好食, 幾件限定夠入auto vajin有突, 好希望未來嘅日子, 好品質嘅玩具繼續多而價錢能更加大眾化, 不致令玩具迷卻步, 我亦不用收山:DD, 喺度嗚謝埋max版大tak哥dick兄vince兄等等各版主俾小弟可以爽爽快快upload玩具相, 與及一眾同好嘅支持鼓勵令我有心有力同大家分享玩具, 當中323及some大真係我嘅啟蒙老師, e+仲有布老師教學坐陣添, 令小弟學多咗嘢, 只可惜我資質低, 影來影去都係咁上下, 相信下星期開始我有一排做TD潛水會員, 因為再要投入工作, 又快新一年新開始, 潛水前在此祝大家玩玩具玩得開開心心, 入親都好QC無SAD:)
:shiny::shiny::shiny::shiny: 我已經雙眼發光~ 高呼好正呀~:shiny:

等你靚相:D
嘩...殺死人咩......:63:
555嘅fans....無可奈何追隨medicom嘅善長人翁, 大家唔好諗, 入啦~~~好很正呀~~~~~~~:$勁到爆炸, 同同日同步出街果隻紅色....電人史柏加比, win成個馬身, 唔駛影相輸馬鼻毛...好感動:no:
嘩師兄呢隻超正!請問邊度入手呀幾錢?:71::71:
真係毒死人咩:70:
痴線既咩...好想要呀......:63:
不得了呀:63:

回復 8# $hiine

你明明可能已經擁有, 就算昨晚不能擁有, 早上就已擁有, 真係唔係講玩, 速入唔洗諗.反之電人好失望, 電人對眼純上色無透明膠:55:
回復  $hiine

你明明可能已經擁有, 就算昨晚不能擁有, 早上就已擁有, 真係唔係講玩, 速入唔洗諗.反之電 ...
ZIN 發表於 1-10-2011 02:35

我想買都無錢呀:63:
多謝ZIN 大大幫我解毒,了左個心願:64:
回復  $hiine

你明明可能已經擁有, 就算昨晚不能擁有, 早上就已擁有, 真係唔係講玩, 速入唔洗諗.反之電 ...
ZIN 發表於 1-10-2011 02:35 AM

太貴買唔起......:63:
高度吾糸好高ja wo!!!!!!!
回復 2# ZIN

好正呀~