Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MEDICOM RAH No.533 Auto Vajin玩具報告+555劇中rider們客串(已修改為完整版)

好強的分享~~~~~打咁多字真係好有心~~~~:handshake:
好強的分享有~~~~~打咁多字真係好有心~~~~
Somebody_Ex 發表於 1-10-2011 11:04

絕對認同呀:63:
絕對要幫樓主人手置頂呀:52:
頭像被屏蔽
Zin兄d 555收藏真係好強呀~~擺出黎超有氣勢:$~~~~
Zin兄d 555收藏真係好強呀~~擺出黎超有氣勢~~~~
timothy276217 發表於 1-10-2011 11:08

係囉,係囉,我得隻555炸:63:
真係好出得好靚,你有冇方法可以再加高到佢。
係差在唔夠高JAR。
真係好出得好靚,你有冇方法可以再加高到佢。
係差在唔夠高JAR。
destiny 發表於 1-10-2011 11:19

應該難d,要問shiine 大大借返去研究下:38:
回復 25# 布魯士

見今次AUTO VAJIN出得咁正, 我估機械FEEL加透明位應該好過W掛....

見到樓主能夠將整個12” 555系列儲齊,眞戥你開心,今趟見樓主勁讚呢隻Auto Vajin,自己都只可以望梅止喝,皆因財力有限,我唔可以隻隻買齊,頂多只可以盡入第一或二綫角色,點都好,恭喜哂!:77:
太正了  看了好感動
美圖  詳細解說   讓人流連忘返
多謝樓主分享!但拍埋拉打一齊映細粒咗D,呢隻反而係我呢個M記拉打死士唯一pass咗嘅~ :45:
very nice pics! :$ so many 12" riders release recently...
回復 15# jay_c

jay_c兄都讃auto vajin正就真係正, 除比例唔夠大, 其他都out standing, 等睇你令相, 我同佢地合照時, 555日本主題曲一直在內心播住, 好開心:$
回復 39# samurai

如果以阿基拉車車同vajin咁出法, 應該tiger and bunny會out standing, 等待接中bm嘅重招....霹靂狂龍:68: