Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] WAVE限定金屬色鐵巨神開盒速影

神物~~~~~~期待!!!!
頭像被屏蔽
good photo!
thx for sharing!!!
:77:
請問是可合金嗎?成三千多元??
wait for your full report!!!
期待report, 唔知實物有幾大隻??
請問是可合金嗎?成三千多元??
合金 發表於 28-9-2011 12:06 AM

Just my sharing... Why not keen on quality or the look instead of it is made by chogokin or not??? :?

And it is not chogokin but it worth! :shy:
等睇相!:handshake:
回復 21# Douglas.M.Saint

Absolute agree:)
真係好正,好吸引,加上好圖,good good good :71::71::71:
真係好正,好吸引,加上好圖,good good good :71::71::71:
回復 8# 323

感激你至真喇, 中意快d入呀, 外型上色太精神, 大前提你要唔介意佢聚手但非合金, 亦要普通小心地就住玩, 但玩落會忘形:( 同是金屬紅色為主嘅ht mark v雖外形討好and耐玩, 但一同金屬紅色巨神仔 來過"啫成"就....
好掂, 不愧為神物
不過, 全球 200 隻...限量...我估如果冇訂要入手都有 d 困難
:(
好正!
其實佢係咪用首辨膠做? 係嘅話應該幾重下
Zin 兄,弓起你入到好物!你話而家TD真的小了一點點有心的分享!very 同意!
我尋晚都攞左, 正如德哥所講, QC差左, 我嗰隻有少許花, 但係係小腿邊, 都算啦....
整體真係好正 !!