Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HULK同佢外父合左體....marvel 3.75 New York Comic Con 2011

呢個動畫好野黎ga.....呢度好多人都有睇...又係中文...
你要comic都有....
army512 發表於 28-9-2011 01:25 AM

我琴日都有禁來睇,不過唔知點解用dl唔到
結果去左土豆睇左半集..太累要睡覺
今晚再睇><
我琴日都有禁來睇,不過唔知點解用dl唔到
結果去左土豆睇左半集..太累要睡覺
今晚再睇>
kun526 發表於 28-9-2011 05:26 PM

要用番個網提供的software去DL
C兄可唔可以講下MODOK既來源....
我成日都想知佢咩來....好似人同腦分開兩回事咁==
kun526 發表於 27-9-2011 10:28 AM

MODOK,全寫其實係Mental Organism Designed Only for Killing
1967年被創造,主要係Captain America,Iron Man,Hulk,Ms Marvel同Avengers既敵人

佢本身係AIM,一個以科學家為組員既科學犯罪組職,入面既其中一個組員
被上頭選中接受實驗,變成擁有超級頭腦既MODOK
繼而令佢野心增大,殺死所有上頭,自己成為AIM既領導人

佢除左擁有精密如超級電腦既頭腦外,佢仲有小量既預知能力
仲可以用精神控制其他人,同制造防護網
戴&#21946;頭上果條帶,係利用AIM既科學技術制造,令佢可以將精神力集中再射出死光
但因為頭部變得超巨大,身驅負苛唔到,所以要同飛行椅合體
飛行椅上亦配備&#21655;飛彈同激光等武器