Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HULK同佢外父合左體....marvel 3.75 New York Comic Con 2011

Hulk #30,Red Hulk被一個Hulk既舊敵人Xemnu襲擊
Xemnu有控制其他人既能力,只有Hulk有免疫
所以Re ...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 02:51 PM

thanks!
回復 15# Devil_Fudou

好正!!
多謝提供!!
The outlook of both are also Cool!:73:
其實... 有無人會買呢...... :o
孩記真係算到最盡先至肯罷休.......唉......
gumng 發表於 27-9-2011 09:15 PM

可能抄rider SHF方程式
而家睇緊幾套rider.....準備入坑
其實... 有無人會買呢......
SSSiupak 發表於 27-9-2011 09:46 PM

當佢係紀念版.......就值得入手...
當然睇價位啦要....
感謝分享
本身唔係FANS,真係唔睇呢個POST都唔知仲有RED HULK
唔知HULK MOVIE 2會唔會見到佢呢
係呢仲有係上集幫主角個博士好似都比主角D血液濺中
係咪伏線黎?,原著佢之後變左咩?
THZZZ
waven 發表於 27-9-2011 02:31 AM

movie應該唔會見到Red Hulk㗎喇,因爲係頗新既角色嚟,係近呢幾年先出既角色

個博士會變成The Leader,Hulk既死對頭之一

咁係有呢兩隻合體先

定有悟天格斯先
百龍天舞 發表於 27-9-2011 03:00 AM

悟天格斯~:x

令我想起W:DD:DD:DD
thanks for your info...但由幾時開始...
「Red Hulk就係Thunderbolt Ross
而且其實佢已經唔再 ...
pcwolf 發表於 27-9-2011 03:02 AM

啊~~ 係姻親關係,因為Betty Ross之前"死"咗
而Hulk喺另一個星球亦同個外星女人結咗婚,仲有埋兩個仔
所以雖然Betty已經"復活"咗,但係同Bruce/Hulk已經唔在係夫妻
不過唔排除佢地會走返埋一齊
其實... 有無人會買呢......
SSSiupak 發表於 27-9-2011 09:46 PM

實有!! 平過五草, 我都會入!!
呢隻好似幾正..唔知係咪特別版黎...
我想問呢..red hulk本身唔係壞嫁咩..點解而家好似變左好人咁既?
hongkongdisney 發表於 27-9-2011 04:52 AM

其實Thunderbolt Ross本身就係一個好人,只係講開始變Red Hulk時有d喪心病狂,佢本質唔係壞人嚟嘅
impossible man係界王神嗎? XD
azraelho 發表於 27-9-2011 05:49 AM

係可以將不可能變成可能既不可能男!:DD
乜原來紅色呢隻係BRUCE 既外父???
ilovetoys 發表於 27-9-2011 08:14 AM

你有冇睇The Incredible Hulk movie?
佢就係Bruce/Hulk個女友Betty Ross個老豆,即係成日狙擊Hulk果個鬍鬚軍官
孩記真係算到最盡先至肯罷休.......唉......
gumng 發表於 27-9-2011 08:15 AM

點都盡唔過Bandai