Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HULK同佢外父合左體....marvel 3.75 New York Comic Con 2011

Hulk #30,Red Hulk被一個Hulk既舊敵人Xemnu襲擊
Xemnu有控制其他人既能力,只有Hulk有免疫
所以Re ...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 02:51 PM

感謝分享
本身唔係FANS,真係唔睇呢個POST都唔知仲有RED HULK
唔知HULK MOVIE 2會唔會見到佢呢
係呢仲有係上集幫主角個博士好似都比主角D血液濺中
係咪伏線黎?,原著佢之後變左咩?
THZZZ
Hulk #30,Red Hulk被一個Hulk既舊敵人Xemnu襲擊
所以Re ...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 02:51 PM

咁係有呢兩隻合體先

定有悟天格斯先
所以Re ...

thanks for your info...但由幾時開始...
「Red Hulk就係Thunderbolt Ross
而且其實佢已經唔再係Hulk既外父 」????

只係姻親關係上既結束, 定係角色根本唔同左???

hulk 既畫風唔係個個我岩我心水.....
咁係有呢兩隻合體先

定有悟天格斯先
百龍天舞 發表於 27-9-2011 04:00 PM

嘩.....講到甘遙遠:69:
回復 12# hoho10120998
hen-shi
Cyclone~~Joker
所以Re ...

呢隻好似幾正..唔知係咪特別版黎...
我想問呢..red hulk本身唔係壞嫁咩..點解而家好似變左好人咁既?
感謝分享
本身唔係FANS,真係唔睇呢個POST都唔知仲有RED HULK
唔知HULK MOVIE 2會唔會見到佢呢
係呢仲有 ...
waven 發表於 27-9-2011 02:31 AM

原著變 The Leader.
http://en.wikipedia.org/wiki/Leader_(comics)
我想問呢..red hulk本身唔係壞嫁咩..點解而家好似變左好人咁既?
hongkongdisney 發表於 27-9-2011 05:52 PM

佢本身既身份被宣佈死亡...其實係一個計畫既部份
之後佢被hulk打敗,困住左佢...
Steve 來揾佢幫手,佢知道自己本來既身份已經冇左,即係冇得做一個軍人應該做既野,就係服務國家...所以佢就答應steve
後尾仲加入埋avengers
我唔係咁識將個故事資料化==
希望幫到下手,求c兄補料
頭像被屏蔽
KARMAN RIDER........CYCLONE...HEAT:Q
hongkongdisney 發表於 27-9-2011 05:52 PM

睇佢包裝一定係特別版
頭像被屏蔽
回復 15# Devil_Fudou

好詳細的回覆~
超正

p.s. 其實呢隻野出都幾好, 雖然顏色有少少奇怪~
所以Re ...

乜原來紅色呢隻係BRUCE 既外父???
孩記真係算到最盡先至肯罷休.......唉......