Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HULK同佢外父合左體....marvel 3.75 New York Comic Con 2011

回復 44# Devil_Fudou

原來是穆大叔
你有冇睇The Incredible Hulk movie?
佢就係Bruce/Hulk個女友Betty Ross個老豆,即係成日狙擊Hulk果 ...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 10:44 PM

我有睇MOVIE 呀.....
但係唔知RED HULK 係佢
movie應該唔會見到Red Hulk㗎喇,因爲係頗新既角色嚟,係近呢幾年先出既角色

...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 10:27 PM

呢個係感染左伽瑪射線後最聰明的人....
我有睇MOVIE 呀.....
但係唔知RED HULK 係佢
ilovetoys 發表於 27-9-2011 09:59 AM

佢都係近呢幾年先變咗做Red Hulk
呢個係感染左伽瑪射線後最聰明的人....
army512 發表於 27-9-2011 11:01 PM

老實講我覺得佢唔聰明...
仲有D可悲添....:42:
不過真係好鍾意佢打KLAW果幕!!勁串!!
老實講我覺得佢唔聰明...
仲有D可悲添....
不過真係好鍾意佢打KLAW果幕!!勁串!!
kun526 發表於 27-9-2011 11:23 PM

因為系The Avengers: Earth's Mightiest Heroes! Season 1度係甘形容佢的..:34:
movie應該唔會見到Red Hulk㗎喇,因爲係頗新既角色嚟,係近呢幾年先出既角色

...
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 10:27 PM

C兄可唔可以講下MODOK既來源....
我成日都想知佢咩來....好似人同腦分開兩回事咁==
因為系The Avengers: Earth's Mightiest Heroes! Season 1度係甘形容佢的..
army512 發表於 27-9-2011 11:25 PM

原來如此!!
唔講都唔知...有人話佢醒==
因為系The Avengers: Earth's Mightiest Heroes! Season 1度係甘形容佢的..
army512 發表於 27-9-2011 11:25 PM

C兄你睇中文定英文??avengers d畫風真係...
如果中文可唔可以俾條LINK我追?
一路DOWN左英文版都冇心機去睇==
THX~
C兄你睇中文定英文??avengers d畫風真係...
如果中文可唔可以俾條LINK我追?
一路DOWN左英文版都冇心機去 ...
kun526 發表於 27-9-2011 11:56 PM

here
http://www.ed2000.com/ShowFile.asp?FileID=235014
佢都係近呢幾年先變咗做Red Hulk
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 11:07 PM

哦.....明白.
但我完全跟唔切MARVEL D 故事
其實我想問...hulk自從wwh之後...
係咪已經可以完全控制自己..唔會好似以前咁..亂破壞?
here
army512 發表於 28-9-2011 12:03 AM

咦...原來C兄講動畫!?
誤會哂添==
咦...原來C兄講動畫!?
誤會哂添==
kun526 發表於 28-9-2011 12:50 AM

呢個動畫好野黎ga.....呢度好多人都有睇...又係中文...
你要comic都有....
http://www.xindm.cn/search.asp?k ... =23&Submit.y=12
點都盡唔過Bandai
Devil_Fudou 發表於 27-9-2011 10:47 PM

準備發售