Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] PLAYHOUSE U.S. Army Special Forces ~之~ 全身舊化

回復  catcat

我e+出去睇兵人,睇啱就入隻玩下,相信如果有cat兄指導下入手會好很多,所以 ...
ZIN 發表於 29-9-2011 05:32 PM

買多D ! 開心D ! 買多D ! 開心D !:75:
回復 61# Oldcat

我即管嘗試下,見到玩兵人嘅大大都好專業,又要有時做少改造,所以吸引。
回復  Oldcat

我即管嘗試下,見到玩兵人嘅大大都好專業,又要有時做少改造,所以吸引。
ZIN 發表於 29-9-2011 05:57 PM

你鐘意輕裝定重裝?輕裝我推介剛出果隻BLACK HAWK DOWN我覺得幾正,又鐵線手指同皮鞋

PS:兵人係冇說明書教你點樣組裝D袋仔同裝備,你可以參考官圖黎組裝,同埋貓貓教落買個鉗仔,組裝果陣會方便好多
回復 63# O暈

Thx a lot:77:
回復  Oldcat

ZIN 發表於 29-9-2011 05:57 PM

士兵人••••自由度,創作空間都好大,仲可以玩下個人化:77:
果種成功感呢真係•••••正:$
回復 65# Oldcat

入咗,但係原本睇好想入果隻被人買咗:63:e+只入得一隻非現實系兵人
你鐘意輕裝定重裝?輕裝我推介剛出果隻BLACK HAWK DOWN我覺得幾正,又鐵線手指同皮鞋

PS:兵人係冇說明書 ...
O暈 發表於 29-9-2011 06:11 PM

呢款小弟剛著手組裝中,配件只係一般,新入坑不推薦。
回復  Oldcat

入咗,但係原本睇好想入果隻被人買咗e+只入得一隻非現實系兵人
ZIN 發表於 29-9-2011 07:52 PM

非現實系?蛇叔?
catcat 發表於 29-9-2011 07:57 PM

仲想住入返隻tim,睇定先再算:(

回復 68# catcat

Bingo:71:原本想買碧含頭既真實系兵人,比人買咗:79:仲買多咗對全黑德軍鞋比蛇叔著
回復  catcat

Bingo原本想買碧含頭既真實系兵人,比人買咗仲買多咗對全黑德 ...
ZIN 發表於 29-9-2011 08:19 PM

你指CD隻SEAL TEAM 3? 我尋日買入XD但我果間仲有一盒~
catcat 發表於 29-9-2011 07:57 PM

Cat 大有無配番支m1911 比佢:p
回復 71# tobesmart

係.....師兄,可唔可影張睇睇:help:
回復  tobesmart

係.....師兄,可唔可影張睇睇
ZIN 發表於 29-9-2011 08:53 PM

我未叫師兄....我都係剛入軍人大家庭....
之前playhouse隻seal team 10都未砌....
而尋日一次入左black hawk既ranger同碧咸,
但感覺CD既quality都唔差,BODY幾好,反而black hawk RANGER既槍好假....配件都係普通.....比TC更差可以話,但我係套戲FANS...無計=.=
Cat 大有無配番支m1911 比佢
Oldcat 發表於 29-9-2011 08:42 PM

未呀。雖然都覺得好似少咁支槍,不過都係揾時間睇多次套戲求證至考慮買。