Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] PLAYHOUSE U.S. Army Special Forces ~之~ 全身舊化

大大旧化的唔错:71:
真人一樣呀:@

Cat 大發功無得彈,多人毒發唔得閒:71:
”TD 軍事達人總監”真係當之無愧:64:
Cat 大發功無得彈,多人毒發唔得閒
”TD 軍事達人總監”真係當之無愧
Oldcat 發表於 17-9-2011 07:56 PM

:@ 嘩,呢個名稱真係乘受唔起。

淨係oldcat大,樓上ledmirage3100大,同ultramanwai大都係軍事裝備上比過非常實用嘅意見小弟,都比小弟強啦。

如果話小弟有咩咁毒的話,應該係對造型外觀要靚仔個種執著。

有時為左好睇,甚至係真實情況下好少見嘅配搭都會掛上身...
Cat 大發功無得彈,多人毒發唔得閒
”TD 軍事達人總監”真係當之無愧
Oldcat 發表於 17-9-2011 07:56 PM

唔知"TD靚仔達人"又如何呢?:)

小弟想同布老師較量會唔會太自大呢?
有心機!不過我都係玩1\35!
夜視鏡+太陽超!!!!
頭像被屏蔽

:@咁details既..........chisin ka mei:$
咁details既..........chisin ka mei
Warmblood 發表於 19-9-2011 10:31 AM

買番隻囉,BB!:he: :p
買番隻囉,BB!
sundaydriver 發表於 19-9-2011 11:26 AM

WB呢期投入左戰隊個大坑, 無三五七個星期都唔使旨意佢玩第二D囉~:66:
WB呢期投入左戰隊個大坑, 無三五七個星期都唔使旨意佢玩第二D囉~
catcat 發表於 19-9-2011 11:28 AM

HAHA!!! 我驚三五七個星期都未必得。。。
佢好似仲有成廿幾卅隻未油!:78:

啱啱我先又同佢買左三盒。:he:
:71: very nice

:: 對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。::
HAHA!!! 我驚三五七個星期都未必得。。。
佢好似仲有成廿幾卅隻未油!

啱啱我先又 ...
sundaydriver 發表於 19-9-2011 11:37 AM

WB呢期投入左戰隊個大坑, 無三五七個星期都唔使旨意佢玩第二D囉~
catcat 發表於 19-9-2011 11:28 AM

依個仇我一定要報:*捉benbenben入 12"坑~~~~吼:*
嘩,呢個名稱真係乘受唔起。

淨係oldcat大,樓上ledmirage3100大,同ultramanwai大都係軍事裝備上 ...
catcat 發表於 17-9-2011 10:29 PM

舊化教學…舊化教學……:43: