Toysdaily 玩具日報

查看: 7130|回復: 47

[詢問] Classic Predator 的矛

各位P仔FANS∼∼我剛訂了我人生第一個 Predator 係 HT Classic Predator,不過它無跟Predator的招牌長矛,我想買返支,但我又不知道Classic Predator 應該配咩矛呢???因為我見有好多種∼如果配shadow Predator 的矛可以嗎???麻煩各P仔FANS幫幫手!!!!感激感激:77::77:
Classic Predator 係無用過長矛
geikigoke 大講得好啱,Classic Predator 無論係第一集或Predators 裏都無用過矛。
所以如果想配番支矛,邊款都無所謂,根本無設定可跟。
:50:無用過???但我睇“奶週”話新出個肥老Predator跟的矛可用係Classic Predator到,原來佢昆人架!!!
原來係咁:45:∼∼多謝兩位大大:64:
等我仲諗邊個Predator跟邊支矛TIM原來係無分的!!!
無用過???但我睇“奶週”話新出個肥老Predator跟的矛可用係Classic Predator到,原來佢昆人架!!!
H.K壞孩子 發表於 15-9-2011 11:35 AM

果支係She predator 用的長矛    , 但在電影中係無出現過
無用過???但我睇“奶週”話新出個肥老Predator跟的矛可用係Classic Predator到,原來佢昆人架!!!
H.K壞孩子 發表於 15-9-2011 11:35 AM

套戲入面無用過唔代表隻figure唔可以wor:p
回復 6# gekigoke

多謝大大幫忙!!!
回復 7# timothy276217

因為我怕不跟設定會好怪麻!!!
當初就係因為佢冇矛跟, 先冇買元祖P1隻PREDATOR, 仲一心諗住HT會出DX版
(果時DX風氣係補完咁解, 而家....)
後來先知, 元祖P仔係冇矛的...成日都俾P2誤導, 以為隻隻d裝備都差不多跟晒咁多野...
回復 10# 廿一月

我想來緊HT應該會番出P2呢∼∼所以唔係玩開就唔好開多條line(我不嬲玩開batman~ironman OR army figure)星期日“屎忽痕”去左HT睇野,睇睇下洛埋P仔坑:80: 好怕係咁追P仔:70:
回復 11# H.K壞孩子

後追就無謂了, 始終以前d body同而家果d都好唔同, 拍埋一齊都好似唔係好夾
隻classic P仔係好野黎架(係貴好多囉...), 只有收貴, 冇收錯o既~
仲有出AVP系列仲好, 果時d P仔, 多野玩好多~
但都希望出下其他舊野如ROBOCOP, RAMBO果D斷左N年的神物先
唔係成日都係Ironman, Batman, P仔.....悶都悶死....!@##$$$%
回復  gekigoke

多謝大大幫忙!!!
H.K壞孩子 發表於 15-9-2011 11:43 AM

最多武器係 AVP1  中 出現
好想HT快點番出呀:63:
:71: :71: 回復 12# 廿一月