Toysdaily 玩具日報

[詢問] Classic Predator 的矛

大家都係愛P之人...
可以一齊交流吓~~
講開又講...其實史上第一套PREDATOR漫畫...即係19 ...
MAX 發表於 16-9-2011 01:10 PM

我都好受迷PREDATOR
細過睇第一次PREDATOR 已經比 CLASSIC PREDATOR 迷住
到AVP PC版出時更成日同朋友一齊去網吧對戰 (AVP街機出果時太細@@)

到第一集AVP 上畫,同埋一班同學去戲院睇,果時睇得鬼咁肉緊
睇完一路期待AVP 2 既出現,.......點知AVP2 差到嚇死人.............

還好,PREDATORS 我覺得都幾好睇
SCAR 你都唔識....你真係...........

我敢講除左第一隻CLASSIC PREDATOR
最受歡迎一定係SCAR PREDA ...
eagooz369 發表於 16-9-2011 07:52 PM

尾段空中反身擲矛刺穿異后果一下,真係型爆~
不過成套戲好似有幾隻p仔~所以認唔到~:35:
尾段空中反身擲矛刺穿異后果一下,真係型爆~
不過成套戲好似有幾隻p仔~所以認唔到~
E神 發表於 16-9-2011 11:47 PM

其實主要都係得三隻 p 姐

1, 主角scar 我諗我講佢係第一集avp主角應該大家都認同吧
    scar predator 就係由頭打到尾,最尾仲死係異后手上果一隻

2, chopper predator 劇中最柒果隻,想偷襲人類,點知比異形偷襲
    用條尾串起,再爆頭,特點係背上插住幾串骨頭,應該大家都記得
    我初初以為佢會好揪得......

3, celtic oredator 劇中同隻異形打得難分難解,左手有鋼索網果一隻
    抽起異形條尾轉幾圈再掉出去果下應該大家都印象深刻吧
    我覺得佢會輸,一黎可能異形都有強弱之分,咁岩佢遇著隻好揪姐
    二黎應該係佢地仲係靚仔,始終經驗唔夠囉