Toysdaily 玩具日報

查看: 9889|回復: 47

[個人收藏] 一隻令我中毒的文哥(附加全MP(G1)系列產品圖在39#)

我係TD大大話話睇過唔少文哥POSE,有天火文,終極文和銀河文等.....都無令我咁中毒....唯獨是呢隻MP01L最終生產的G1文哥最令我中毒......可能係細個時已經好鍾意佢,所以一見到係最終生產之後想都無想就入左佢!!可能呢D就叫做愛啦:$(我都知遲D會有MP10,但都阻唔到我買呢隻...)唔講咁多先去劣圖
盒面和盒底同之前生產的一樣

唯一唔同的就是有一張最終生產的鐳射貼

正面,真係好高大!!附對比天威勇士和重高達MKII,文哥都比它們高

後面刻有LAST SHOT!!有誠意我鍾意:71:

MP01L仲會送專用地台,仲會發聲!!

附有三種武器,我最愛用老麥手槍,感覺一雞二味:34:

活動性OK無問題!!狂派班PK黎一個殺一個

口罩可動!!文哥有野講呀:58:

登登登......博派心臟(仲可以著燈呀!!)

換電??好易無問題

車型十分之正!!仲可以用黎做鎚仔..........

真係十分好玩的文哥,難怪有很多大大都話MP系列要玩的話文哥係必然之選~活動性OK,好多地方都做得好仔細!!當然仲好重手下........我諗我已經中了MP的毒了.....
想知我點中毒??大家去下呢度就知啦http://www.toysdaily.com/discuz/thread-159272-1-4.html
多謝收睇,多謝支持:64: :64: :64:
我都好想入隻黎玩下~佢一共有幾多個板本?
見有黑色同原色:67:同正常應該大約幾錢?
常威大大毒,樓主重毒....
:35:
就因為佢太大隻,我先放棄佢!
support u!
since i already have MP04...so skipped this one...but i think i will get MP10, love the new scale
見有黑色同原色同正常應該大約幾錢?
lcm44bb 發表於 13-9-2011 03:51 PM

好似有MP01B黑色,原色,白色的MP02馬格斯,MP04係一樣只不過係跟多個貨櫃同MP04S休眠限定版~~
呀仲有黎緊隻MP10
常威大大毒,樓主重毒....
catcat 發表於 13-9-2011 03:54 PM

常威大大佢真係劇毒無比呀!!!!!
就因為佢太大隻,我先放棄佢!
gumng 發表於 13-9-2011 03:58 PM

對!真的好大隻又重!我有時好驚佢係櫃到跌落黎,打碎D玻璃:69:
support u!
since i already have MP04...so skipped this one...but i think i will get MP10, love the  ...
Grimlock 發表於 13-9-2011 04:04 PM

我已經很想買哂所有MP系列了............
回復 9# anson@yeung

MP08 reissue is in stock, also a choice.
MP08 is my favourite MP so far!
見有黑色同原色同正常應該大約幾錢?
lcm44bb 發表於 13-9-2011 03:51 PM

MP黑文蒸粉重有,平過mp01L。抵玩。
我已經很想買哂所有MP系列了............
anson@yeung 發表於 13-9-2011 04:11 PM

MP麥sir千萬唔好入,小弟個隻腳軟氧化爆膠乜都齊...

反而美版星星叫幾正。
MP08是我下隻的目標:$
this is a 'classic'!:71:
MP黑文蒸粉重有,平過mp01L。抵玩。
catcat 發表於 13-9-2011 04:18 PM

多少魚呢??同埋蒸粉係邊:shy: THX^^