Toysdaily 玩具日報

樓主: anson@yeung

[個人收藏] 一隻令我中毒的文哥(附加全MP(G1)系列產品圖在39#)

好圖, 好玩具, 不過, 呢隻野係香港好似唔係好多地方有...
不過, 個 last shot 真係好有搞鬼
雖然下一隻 mp 10 都係文哥, 不過係細 size,
咁似乎"大文"真係唔會再出, 但係同一個模分開出 6 隻...都真係...嘿嘿
我都係等mp10 佢可以洛迪文拍理一齊~
Oh!原來係我!Sorry ar!

不過講真,呢隻MP文真係有買貴,冇買錯!強力推薦!

支持後追!:7 ...
常威 發表於 13-9-2011 05:22 PM

真的很感謝常大大你!!我覺得大大你介紹mp01介紹得很好!!thx^^
當年我即入mp-01, 送俾自己當聖誕禮物, 都只不過6魚半. 今日如果再入, 都唔知咩價囉.... mp出咁多隻, 好多都 ...
dohko 發表於 13-9-2011 05:25 PM

對...mp系列唔好的地方是一模多用
我都係等mp10 佢可以洛迪文拍理一齊~
neweasonlss 發表於 13-9-2011 06:14 PM

大大你隻銀河文都好正:43:
THX!!各位大大的支持:64:
MP10個身形正D, 小弟都等緊佢!
呢隻文哥真係又大又正, 無論人型定係車型都係咁正, 但唔知點解搞咁耐都仲未輪到出大黃蜂?
為了令未玩過的大大們有深厚的認識,我特別POSE這全MP(G1)系列產品比大家,希望大家喜歡,如有錯漏請告之:64:
MP-01 柯柏文(原色)

MP-01B 黑柯柏文

MP-02 馬格斯

MP-03 星星叫

MP-03G  星星叫(透明版)

MP-04 柯柏文(原色連貨櫃)

MP-04S  休眠版柯柏文

MP-05 麥加登

MP-06 天鷗

MP-07 雷公

MP-08 鋼鎖

MP-09 洛迪文

MP-10 柯柏文2.0(原色未出)

多謝!!
記得做電鍍的防氧化保養,否則有一日你見到d煙囪氧化哂你真係哭都無謂....
回復 40# 隨感一亡魂

ching , how to do the protection ???
呢隻文哥真係又大又正, 無論人型定係車型都係咁正, 但唔知點解搞咁耐都仲未輪到出大黃蜂?
Mo.P 發表於 13-9-2011 10:58 PM

當然有啦,不過係電影版,暫時得2隻~~
MPM-1 星星叫

MPM-2 大黃蜂
我都係中常威大大同貓貓大大毒喎
我都係中常威大大同貓貓大大毒喎
benbenben4213 發表於 14-9-2011 01:20 AM

ME TO 咁荷包實死得:70:
記得做電鍍的防氧化保養,否則有一日你見到d煙囪氧化哂你真係哭都無謂....
隨感一亡魂 發表於 14-9-2011 12:00 AM

大大~
應如何保養??~~:64: