Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.81~~~Greeed 昆蟲系幹部~~~Uva

好正
除左條腰點解成日都咁幼
扣左好多分...
SUPPORT!!!:71:
Uva唔錯呀....Greed幹部真係吸引過OOO:shiny:
4 隻 greed 裡面, 呢隻 uva, 我覺得最唔掂, 勁似 blade 入面隻 joker...
我第一眼見到, 就覺得隻 uva 係拎番之前隻 joker 出來改 :angry:
呢隻造型真係超正, 好在我無睇人柯屎, 唔係就弊喇 :55:
笨大真係好有心整靚啲怪人~~~:77:
所有Greeed已訂,
希望快啲有埋真木,映司Greeed&Ankh完全態~~~:$
對佢無好感.........小強.........
Support Some大~~~
隻 Uva 真係出得靚,隻金屬綠頂瓜瓜!
fktuen 發表於 8-9-2011 06:04 PM
THX fkutuen 兄支持~~~~Uva 上色真係唔錯~~~~提高咗唔少分~~~~:DD
其實未完全搣甩的 我SHF只會買埋海賊戰隊同最愛既呀媽信就唔玩了
依家S SHF都差唔多放曬LU 依家只係 ...
kit0829 發表於 8-9-2011 06:20 PM
點都好~~~~成功咗一半都唔容易~~~~:)
怪人一定要Support!!
我比較鍾意怪人多過Rider~~
Lobo 發表於 8-9-2011 06:37 PM ~~~THX Lobo 兄支持~~~~:)

[quote]唔該Some大嘅PM
新手唔太清楚呢道嘅守則
我都係等Ankh  街貨算啦
Leslieinaus 發表於 8-9-2011 06:48 PM
除咗巿場情報區講得下之外~~~其他分區都應該盡量唔好講價~~~~尤其主版係禁忌~~~~:DD
Some大大D相影得好靚,呢隻真係好正!:71:
Uva感覺不俗呢, 只是真的沒資金儲齊慾望戰隊....
不過看完最終話後又想要一隻用來被tatoba欺負:63:
4 隻 greed 裡面, 呢隻 uva, 我覺得最唔掂, 勁似 blade 入面隻 joker...
我第一眼見到, 就覺得隻 uva 係拎 ...
36韜 發表於 8-9-2011 07:48 PM

第一眼睇係有JOKER FEEL
不過睇真D佢既細節真係好多昆蟲特徵
而且型過JOKER:78:
十卜some大:71:
好彩呢次OOO既Greeds全部都唔係SHF Zero, Uva真係好有型,但我更期待肥do do既Gamel....:35:
十卜some大
連續出post的力量又強了
買埋其餘四隻greed
完成欲望la

ps. ANKH 好似有 ...
_WL_ 發表於 8-9-2011 07:07 PM

咁映司&真木既恐龍GREED呢:he:
十卜some大
連續出post的力量又強了
買埋其餘四隻greed
完成欲望la

ps. ANKH 好似有 ...
_WL_ 發表於 8-9-2011 07:07 PM
THX WL 兄支持~~~~只要係可動 SHF~~~我都重有能力可以入手~~~~不可動就 Skip 啦~~~~:DD
好正
除左條腰點解成日都咁幼
扣左好多分...
玩具 發表於 8-9-2011 07:07 PM
THX 玩具兄支持~~~~:77:不過幾乎隻隻條腰都係幼~~~:DD
SUPPORT!!!
Uva唔錯呀....Greed幹部真係吸引過OOO
D@ZAce 發表於 8-9-2011 07:41 PM
THX D@ZAce 兄支持~~~~:77: OOO SHF 淨係得兩三隻 OK~~~真係失敗~~~:80:
我第一眼見到, 就覺得隻 uva 係拎 ...
36韜 發表於 8-9-2011 07:48 PM
又唔係太一樣GE~~~~只係啲觸角有啲相似啫~~~~:(