Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.80~~~時空警察~~~G Den-O

圖正, 有咩介紹仲正, 十卜
36韜 發表於 7-9-2011 11:33 PM
THX 36韜兄支持~~~:)有咩嘢想介紹呀~~~:?
十卜一下深大
如果附上寶物金左輪手槍的話
相信它的價值更高
billyab419 發表於 8-9-2011 01:57 AM
我都想佢加多支金左輪~~~咁就多咗一種誠意畀玩家~~~:o
十卜some大!! 繼續加油
我都係個句
睇左當玩完 :49:
原來已經Vol.80:Q 少d毅力都吾得..support:71:...無睇呢套電影版..吾知好吾好睇...
感覺上Some大將G電拍得靚仔左...十卜十卜...
kaikazemi 發表於 8-9-2011 08:57 AM
THX kaikazemi 兄支持~~~~:)我都係盡少少力將佢影好啲啫~~~不過器材有限~~~無辦再精益求精~~~:(

其他基本form 可能每個跟一截車箱
買齊就可以砌一架denliner 出黎

純9up only
davidki99 發表於 8-9-2011 09:19 AM
如果每隻電王都跟一卡車~~~盒盒老年咁大咪好金~~~~:Q
我都覺得故事幾發人心省
AR樂 發表於 8-9-2011 11:58 AM
藍篇畀我有更深體會~~~黃篇都唔錯~~~:$只係紅篇好似"有心無力"咁~~~:oh:
十卜some大!! 繼續加油
我都係個句
睇左當玩完
_WL_ 發表於 8-9-2011 04:25 PM
唔好咁灰啦 WL 兄~~~希望你都可以入到好 SHF~~~~:77:
不過你可以搣甩拉打玩具~~相信你已經無睇拉打劇~~~咁就真正可以停手唔買拉打 SHF 啦~~~~ 不過 SHF 無孔不入~~~~gary 兄你竟然踩入戰隊坑
Somebody_Ex 發表於 8/9/2011 14:41

都係多得班海盜.... :*  :$  :DD
用新素體正好多:71:
G電王都諗過入
不過8月太多shf
所以放棄左...
原來已經Vol.80 少d毅力都吾得..support...無睇呢套電影版..吾知好吾好睇...
takeshi 發表於 8-9-2011 04:38 PM
藍黃兩篇值得一睇~~~令人內心有迴響~~~~:$紅篇雖然拍得好認真~~~但男女主角擦唔出火花~~~顯得有心無力~~~:(
真係好快會去到 Vol. 100~~~~連我自己都估唔到可以捱到咁耐~~~都係多得大家~~~少咗大家支持都未必得~~~~:$
都係多得班海盜....
garykctse 發表於 8-9-2011 09:41 PM
甩到拉打又未必甩到龍珠~~~甩到龍珠又未必甩到戰隊~~~:(呢條 line 真係長做長有~~~:DD
这只不是很中, 看缘分。:38:
支持some大
这只不是很中, 看缘分。
支持some大
ToysHunter99 發表於 9-9-2011 09:19 AM
THX ToysHunterer99 兄支持~~~~:)
用新素體正好多
G電王都諗過入
不過8月太多shf
所以放棄左...
攝影_基 發表於 8-9-2011 11:26 PM
THX  基哥支持~~~~都係嗰句~~~~G電出不逢時~~~~八月實在太多正嘢啦~~~~:shy:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~八十個 SHF 帖真係唔易捱~~~都係得到各位支持先有動力咋~~~~:77:
THX Anfernee615 兄支持~~~~我呢三套都係睇碟~~~
THX hokevinho 兄支持~~~ 電王素體會一直使用落去 ...
Somebody_Ex 發表於 8-9-2011 02:44 PM

哈~叫我Lucas兄啦:78:
電王素體都算好成功~
我覺得同龍騎有得輝:45: