Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.80~~~時空警察~~~G Den-O

3D眼鏡電王:66::66:
G電吾多岩
但照十ト:)
support some大~

幾種腳部設計黎講,最like電王系新設計。
big9kan 發表於 7-9-2011 12:23 PM
THX big9kan 兄支持~~~:) 電王腳如果加埋金屬就真係 very good 啦~~~:handshake:
Some 大呢個 post 睇嚟會幫 G 電挽回一些人氣, 不過呢隻真係唔啱我, 電王系列我嘅目標始 ...
Englishman 發表於 7-9-2011 01:56 PM
THX englishman 兄支持~~~G 電原先設計係警察向~~~如果頭頂唔同個定風翼我諗會好樣啲GE~~~~:67:
背景色好襯呀some大:handshake:
話說電王大部份shf都係限定...
好彩限定的都不喜歡
家中有隻new電王,等緊佢爺爺出~
唔知 Figma 幾時又攞到第二套拉打版權呢~~~~
就算 SHF 出都係噴銀色油~~~宇宙刑事裝著其實出得好 ...
Somebody_Ex 發表於 7-9-2011 01:12 PM

如果figma攞到劍or響鬼都好吖~~~:$
3D眼鏡電王
msz006_ver.ka 發表於 7-9-2011 02:34 PM
3D 眼鏡王~~~~:DD 其實係想跟警車設計咁GE~~~:34:
G電吾多岩
但照十ト
saga522 發表於 7-9-2011 03:13 PM
THX saga 兄支持~~~~:77:
support .some 大, :love:今次G 電確實幾好, 比AB 還好:handshake:
G電王~我都諗到入返隻!!!! E+價唔係好高~!!:71:
いいなぁぁぁ∼!:71:
Support some大~
故事嚟講黃篇會引人入勝,值得一再回味,本次嘅出品我有小小認同前面幾位大大所講嘅出不逢時.唔錯嘅素體唔錯嘅角色.
真係幾正, 不過唔岩我~!
呢套我都未睇過
乜原來佢咁屈機:x:x:x
十卜some大....:71:
等陣開來玩先:35:
好耐冇入森大出嘅 post 留言, 要支持吓 :71: :71: :71: , 特別係呢隻! :34: :34: :34:

實不相暪, 小弟基本上已經搣甩咗幪超嘅玩具, 加埋 W 之後嘅都已經頂唔順 (無論造形同故事) :80:

本身對電王各個 form 嘅外形都唔大喜歡, 唯獨曷呢一隻比較特別, 有一 dd 以前金屬英雄 (警察) 嘅感覺, 我係場度睇過都覺得幾特別, 可惜小弟而家嘅 quota 全部去哂準備交學費同戰隊 SHF 度, 呢隻被迫要放棄啦 :80:

有時間要影吓剛剛買左3隻真劍者 SHF 至得 :30: