Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.80~~~時空警察~~~G Den-O

背景色好襯呀some大
F.S.飛煞 發表於 7-9-2011 04:51 PM
藍章用藍色~~~黃章用黃色~~~就睇吓有無紅章 SHF 出啦~~~:DD
話說電王大部份shf都係限定...
好彩限定的都不喜歡
家中有隻new電王,等緊佢爺爺出~
御姐喵 發表於 7-9-2011 05:19 PM
New 電  G電同 climax Form 都出得~~~同樣素體其他款推出只係時間問題~~~:78:
如果figma攞到劍or響鬼都好吖~~~
pein 發表於 7-9-2011 05:32 PM
有競爭先有進步~~~呢點確係真理~~~:$
support .some 大, 今次G 電確實幾好, 比AB 還好
怪物et 發表於 7-9-2011 05:59 PM
THX 怪物兄支持~~~~:) 如果呢個月唔係有咁多重鎚嘢出擊~~~~G 電確係一隻唔錯 GE SHF~~~:35:
藍章用藍色~~~黃章用黃色~~~就睇吓有無紅章 SHF 出啦~~~
New 電  G電同 climax Form 都出得~~~同 ...
Somebody_Ex 發表於 7-9-2011 09:07 PM

我都想快d出Zeronos既SHF!
大讚 ! 但劇場版我都無睇,搵唔到LINE=-=
new den-o嘅素体???
不錯不錯~:78:
圖正, 有咩介紹仲正, 十卜
G電王~我都諗到入返隻!!!! E+價唔係好高~!!
lingchung 發表於 7-9-2011 06:13 PM
THX lingchung 兄支持~~~有意思就不妨入隻儲啦~~~~:65:
いいなぁぁぁ∼!
Support some大~
Lobo 發表於 7-9-2011 07:09 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~~期待你個新帖~~~~:)
十卜一下深大:71:
如果附上寶物金左輪手槍的話
相信它的價值更高
感覺上Some大將G電拍得靚仔左...十卜十卜...:65:
故事嚟講黃篇會引人入勝,值得一再回味,本次嘅出品我有小小認同前面幾位大大所講嘅出不逢 ...
山吹老師 發表於 7-9-2011 07:09 PM
山吹兄都覺得 G電生不逄時嘛~~~:DD 未睇黃篇GE朋友可以搵門路睇一睇~~~起碼唔會係一套"爛片"~~~:)
真係幾正, 不過唔岩我~!
一舊仔 發表於 7-9-2011 08:13 PM
THX 一舊兄支持~~~~:)SHF 個個月出咁多~~~唔係太鍾意就 skip 咗佢~~~慳番黎買鍾意嗰啲~~~就算貴啲都唔好放過~~~呢個就係我一貫建議大家玩 SHF GE 心態~~~要正面唔好諗得太灰~~~:74:

RE: SHF 分享會精選 vol.80~~~時空警察~~~G Den-O

藍章用藍色~~~黃章用黃色~~~就睇吓有無紅章 SHF 出啦~~~
New 電  G電同 climax Form 都出得~~~同樣素體其他款推出只係時間問題~~~Somebody_Ex 發表於 7-9-2011 09:07 PM

其他基本form 可能每個跟一截車箱
買齊就可以砌一架denliner 出黎 :he:

純9up only
呢套我都未睇過
乜原來佢咁屈機
cchong420 發表於 7-9-2011 08:25 PM
除咗有啲屈機之外~~~呢幾套三部曲都編得唔錯架~~~好過 DCD 啲劇場版好多~~~值得一睇再睇~~~:77:

十卜some大....
等陣開來玩先
virtualman 發表於 7-9-2011 09:01 PM
THX virtualman 兄支持~~~今日應該開咗黎玩啦嘛~~~:73:
我都覺得故事幾發人心省:43:
好耐冇入森大出嘅 post 留言, 要支持吓    , 特別係呢隻!   

實不 ...
garykctse 發表於 7-9-2011 09:04 PM
THX garycktse 兄支持~~~:77: 新拉打劇情其實都幾有可觀性~~~:65: (某幾集除外~~~:70:)
不過你可以搣甩拉打玩具~~相信你已經無睇拉打劇~~~咁就真正可以停手唔買拉打 SHF 啦~~~~:65: 不過 SHF 無孔不入~~~~gary 兄你竟然踩入戰隊坑~~~~:68:
我都想快d出Zeronos既SHF!
F.S.飛煞 發表於 7-9-2011 10:35 PM
有素體就有機~~~龍騎~~~電王 全套不遠矣~~~~:68:
大讚 ! 但劇場版我都無睇,搵唔到LINE=-=
Anfernee615 發表於 7-9-2011 11:07 PM
THX Anfernee615 兄支持~~~~:77:我呢三套都係睇碟~~~:)
new den-o嘅素体???
不錯不錯~
hokevinho 發表於 7-9-2011 11:23 PM
THX hokevinho 兄支持~~~:) 電王素體會一直使用落去~~~:DD