Toysdaily 玩具日報

查看: 4471|回復: 12

[新品消息] PBM 12" OOO黃COMBO 及 火野映司

:handshake:
多d相啦,师兄~~~~:77:
隻OOO今次上色超差,睇三隻都出晒界
開盒啦~~~大大!!知唔知JOKER 幾時有?
映司比預期好(medicom水準而言), Ankh 正!!! 如果medicom出怪人真係要通殺!!
映司同預期差唔多,面色超白,個咀冇之前見咁深色

OOO 就出事,頭部有蹟,心口虎圖案漸變色隻隻唔同(似甩色多d),豹圖案又隻隻唔同出界效果,我呢隻已經用marker油咗

老細已經開3盒俾我睇,大家都唔好意思,唯有要隻較好.....
有無現貨賣呀?  :35::35::35:
回復 7# bsinsan

今日只見百厭仔有貨,其他地方可能明天有
映司同預期差唔多,面色超白,個咀冇之前見咁深色

OOO 就出事,頭部有蹟,心口虎圖案漸變色隻隻唔同(似 ...
jay_c 發表於 2-9-2011 09:00 PM

黃combo應募黎喎邊間舖老細咁好人俾你開三盒咁好呀??
M 記人型由 OOO 開始好咗少少喇。

係喎!應募啤哂膠都可以 check 三盒咁好?
回復 10# 迴轉宙斯

其實俾咗$先可以check,第一隻一睇就有問題,老細肯開多隻俾我睇,之後有另一位大大都想睇多盒,咁佢本身第一盒我都比較埋,total睇咗三盒
回復  迴轉宙斯

其實俾咗$先可以check,第一隻一睇就有問題,老細肯開多隻俾我睇,之後有另 ...
jay_c 發表於 3-9-2011 00:49

原來係咁,你喺王蛇度訂?同佢訂嘢係唔錯,不過限定下下要 full pay 就甘啲。:44:
回復 12# 迴轉宙斯

我冇訂呀,今次第一次係百厭仔度買12吋