Toysdaily 玩具日報

查看: 6373|回復: 13

[個人收藏] SHF -- KAMEN RIDER OOO - TAJADOL COMBO

SHF, KAMEN RIDER OOO - TAJADOL COMBO

女友送的禮物, 影少少相做D分享, 不喜勿插喇><

其實自己冇點留意OOO既劇情, 只係有日上網見到個COMBO真係靚到DUMP一聲, 之後仲訂埋PARTS添, 正!!

先看PARTS(注意總共係兩盒來的), TAJADOL 本體, 劍, 3對可換手, 盾一個~~EFFECT PARTS 就有鑵頭兩個, EFFECT腳一對, 翼,地台~~其實仲有一塊孔雀翼, 不過自己不太鐘意, 所以就冇影了。

先看本素體, 可動性絕對夠, 但我中SAD貨了, 左腳甩了少少色, 仲有一大個水口位 :50:
除左呢樣之外, 其他都很滿意:73:

動作生硬, 失禮了><

SCAN CHARGE!!

GAIA CHARGE!!

睇過幾集, 好似見佢成日飛上天咁....

又係絕招, 但名我已經唔記得左喇, 不過對腳真係好靚:66:

多謝各位忍受咁差既玩評 :53:

後記,

比起恐龍COMBO, 我更愛這個, 雖然我唔太LIKE紅色, 但呢個出得真係靚, 可玩性亦高, 有興趣不妨考慮下!!
比起一隻魂SHOP限定, 大約450既價錢算係咁喇, 不過真係希望BANDAI可以出少D限定:45:
i will take it tomorrow
i will take it tomorrow
zero~004 發表於 28-8-2011 08:56 PM

YA, Is a really great toy in OOO
對孔雀翼係戲肉之一,你唔影就有d可惜。

不過我都係一樣喜歡某rider造型而去睇套劇,往往套劇已經做&#21655;大半先去睇。

唔好咁大聲講呀!!!! 喱樣野唔係咁多人接受得到嫁........{:3_138:}
&#35831;&#38382;特效零件的QC如何???
③恀杻虴錨璃腔QC?睡ˋˋˋ
正呀大大,支持支持:71:
對孔雀翼係戲肉之一,你唔影就有d可惜。

不過我都係一樣喜歡某rider造型而去睇套劇,往往套劇已經做&#21 ...
iorik 發表於 28-8-2011 10:05 PM

嗯, 個對翼遲d再後補返喇。
可能我淨係會睇返TAJADOL個幾集啦~~:34:
&#35831;&#38382;特效零件的QC如何???
alamu 發表於 28-8-2011 10:06 PM

全膠件, 本人覺得QC還可, 起碼比上次的ETERNAL好多了, 上色亦OK, 孔雀翼正如樓上人人說係精華所在, 只係自己唔太鐘意姐, 但我個盒都係有D水口位(係紅翼件), 好彩全部都唔明顥~哈哈
好野~~有ooo 就一定要有佢..... 但ooo就快完了:79:
HA~我個盒隻左腳有條大痕....孔雀翼仲要有一個位裂左T_T
女友送既sad貨都唔緊要喇:35:

之前唔知對翼係可動
加上鳥系係結局又再出場
而家有d心思思...