Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011 戰隊 海賊戰隊 豪快者 開心討論區 (2月19日最後一話)

好心停就停那咩鬼智激校園啦:53:
下星期停播
歐叉獅子 發表於 8-4-2013 11:30 PM

納尼, 又停:47:
今日第五集最感動既係特搜3個人都係用返原裝配音

唔通TBB今次咁有心?!
今日第五集最感動既係特搜3個人都係用返原裝配音

唔通TBB今次咁有心?!
sckoko 發表於 21-4-2013 09:15 PM
小梅係唔係劇場版至有?
回復 708# sckoko

其實tbb不嬲有心,只係比玩具商逼死,玩具商要求tbb有呢名耍譯過
    小弟諗只有轟轟唔係原配,因為配轟轟紅嘅配音員已經離開咗tbb
    p.s.,睇tbb嘅豪快者,懷念感覺倍增,聽番原配嘅聲,帶番我去細個睇特搜個時嘅時光
回復  sckoko
其實tbb不嬲有心,只係比玩具商逼死,玩具商要求tbb有呢名耍譯過
    小弟諗只有轟轟唔係原配,因為配轟轟紅嘅配音員已經離開咗tbb
    p.s.,睇tbb嘅豪快者,懷念感覺倍增,聽番原配嘅聲,帶番我去細個睇特搜個時嘅時光
hibiki2005 發表於 22-4-2013 09:23 PM

今集JAKQ電擊隊用返皇牌突擊隊呢個名, 好感動, 睇得出TVB今次真係有返D誠意
特命戰隊GO-BUSTERS VS 海賊戰隊豪快者THE MOVIE

熟肉有得睇啦^^
YEAH^^

http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=_yTYTDRatGw

我個人就覺一般啦,不過不失~
不過豪快銀又幾醒喎,
回到古代都識攪志叶家幫手!!勁!!
不過最好笑係魔法王出現果下,
特命金竟然話有種熟悉既感覺,
果下真係笑左~~~~
哈哈~~~{:1_208:}
特命戰隊GO-BUSTERS VS 海賊戰隊豪快者THE MOVIE

熟肉有得睇啦^^
YEAH^^

我個人就覺一般啦,不過 ...
jaffehung 發表於 1-5-2013 12:04 AM

幾個睇開既字幕組都未有:63:
幾個睇開既字幕組都未有
sckoko 發表於 2-5-2013 12:32 PM

電影好多做開tv版字幕組都未必做,反而無做tv版的不知明字幕又會整電影版
回復 714# jaffehung

請問大結局個陣唔係已經把ranger key比番舊戰隊
    問解而家又可以變做其他戰隊嘅??thz
回復 717# hibiki2005

因為凱回來了,問前輩們取回銷匙,
所以你會見到有一幕,凱要比匙瑪比拉斯的~~
今集粵語版, 巨大戰時怪人被打走個句 "好邪呀~" 真心笑左.....
今集粵語版, 巨大戰時怪人被打走個句 "好邪呀~" 真心笑左.....
sckoko 發表於 13-5-2013 12:32 AM

以前既"寵物小精靈",火箭軍團俾埋單既時候,必講既一句