Toysdaily 玩具日報

樓主: anson@yeung

[分享討論] 玩完EX雙子座後……

之前都未諗過買,不過睇完大家d相之後,尋日都買左隻!!
需要仲有好多可以改善嘅地方,不是實在睇得出 ...
Kel 發表於 13-9-2011 02:36 PM

地台分開買真係唔得囉!!送一個都唔得:42:
其實EX雙子面相的還原度或許不及半身,但我想說這根本是風格問題,雖然還原度不及,但我覺得依然是做得很漂亮。同時借問一聲EX 三一系列的還原度高嗎???????高達MG 和 PG相對於TV版外觀上設定的還原度高嗎?有一種叫超越原作,或許EX面相未到這個程度,但我覺得做得很不錯了,而且EX很多地方上的進步真的很明顯。 EX沒有送支架不能說缺點吧。沒有送教皇裝,皇座等這才是問題,還要無端端貴了500日圓。所以夥覺得EX還是進步的地方多!
今日入咗...真係唔錯.....但唔會12隻入哂.....
期待獅子ex ...…:)
啱啱装組完.....好感動.............以前就好希望笨大可以做到穿上聖衣腰部也有活動能力.....终於等到了:$ :$

期待獅子ex ...…
linkchan 發表於 13-9-2011 09:04 PM

ME TO:handshake:
今日入咗...真係唔錯.....但唔會12隻入哂.....
cfmok2003 發表於 13-9-2011 07:29 PM

Y??????????????
啱啱装組完.....好感動.............以前就好希望笨大可以做到穿上聖衣腰部也有活動能力 ...
cfmok2003 發表於 13-9-2011 09:22 PM

真係好正:$ :$ :$
繼續出,繼續heat!對FANS來講係好事!
繼續出,繼續heat!對FANS來講係好事!
GEMINI.KANON 發表於 14-9-2011 12:55 AM

但對我的荷包不是好事:56:
回復 57# mushroom

yes, it can be done mushroom bro,
and you have found my photo hahaa.
i have no idea how you've found it, but
will pm my progress to some of the bros
here. thanks for support!
獅子座訂價幾多呢?好想訂埋佢
回復 67# anson@yeung

太貴了,盒又大無地方放盒,而且黃金十二我唔係隻隻都鐘意!

預定10月推出

預定12推出
回復 74# anson@yeung

獅子座的確係令!!!