Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有無ironman粉絲可以話我知1~6既背景?

睇完1,2集都唔覺有6隻咁多..
原祖肥版係one..
之後瘦版係two??有色係three??
第2隻就最後中間變3角形就巳經變左six...:Q???
睇唔明英文..sorry~~

其實好簡單:
Mark I: 第一集逃走所用嗰套粗製版。
Mark II: 第一集純銀色嘅初製測試版。
Mark III: 第一集後半部所用嗰套紅金裝甲。

Mark IV: 因第一集完結套Mark III 都爛晒,第二集上半部都是呢套甲。
Mark V:第二集 只在賽車場同Whiplash 打果套手提輕便版。
Mark VI:第二集後尾改咗個反應爐做三角嗰套 。
THX~~~~~~:handshake:
唔講真係唔知...感覺mark 3~6 隻隻差唔多:ar:
係mark 5 算明顯d 唔同顏色..唔知第3集會否mark 7 呢...:(
THX~~~~~~
唔講真係唔知...感覺mark 3~6 隻隻差唔多
係mark 5 算明顯d 唔同顏色..唔知第3 ...
神風的清響聲 發表於 24-8-2011 08:24 PM

唔洗等第3集

復仇者...都實有新甲.....
每集3款,mark7,8,9等緊你............................................................................................................................................................................啲錢!